Tävling – Barnsäkerhetsprodukter från if

Som jag berättade förra veckan så har jag ett samarbete med if under några veckor för att informera om försäkringar och säkerhetsprodukter för våra kära barn.  if har en egen säkerhetsbutik på webben som man når via www.if.se eller här: http://www.if-sakerhet.se/. Där kan man köpa alla möjliga säkerhetsprodukter för hemmet, barnen, bilen, båten. Idag kör jag igång en tävling där du kan vinna barnsäkerhetsprodukter för ca 2000:-.

För att vara med och tävla måste du ha en blogg, och i din blogg skriver du alltså ett inlägg om varför just du ska vinna, och länkar sedan till detta inlägg. Skriv också en kommentar under detta inlägg med länk till ditt inlägg så jag kan läsa era motiveringar. Tävlingen avslutas på onsdag klockan 20.00

  1. Karolin skriver:

    God förmiddag Engla! Jag läser din blogg just för det du berättar och inte berättar i din blogg. Att du är precis som oss andra med bra och dåliga dagar och det faktum att du låter oss förstå att allt inte är guld och röda rosor varje dag precis som det är hos mig. För att du är en snygg mamma, för att du är en stark person som vågar visa sig svag och ledsen, för att du verkar vara en bra och ärlig vän. Helt enkelt för att du är du. Och nu är det så spännande med dina tvillingar och jag älskar att du skriver om din graviditet, har precis själv fått min första son för sex veckor sen. Du är en sån människa som jag önskar att jag hade till vän. Ha en underbar tisdag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..