ANNONS

Tävling – Barnsäkerhetsprodukter från if

/

Som jag berättade förra veckan så har jag ett samarbete med if under några veckor för att informera om försäkringar och säkerhetsprodukter för våra kära barn.  if har en egen säkerhetsbutik på webben som man når via www.if.se eller här: http://www.if-sakerhet.se/. Där kan man köpa alla möjliga säkerhetsprodukter för hemmet, barnen, bilen, båten. Idag kör jag igång en tävling där du kan vinna barnsäkerhetsprodukter för ca 2000:-.

För att vara med och tävla måste du ha en blogg, och i din blogg skriver du alltså ett inlägg om varför just du ska vinna, och länkar sedan till detta inlägg. Skriv också en kommentar under detta inlägg med länk till ditt inlägg så jag kan läsa era motiveringar. Tävlingen avslutas på onsdag klockan 20.00

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00