ANNONS

Namn!

/

Det här med namn till bebisarna magen är ju inte det lättaste. Både jag & R är inne på samma spår men det är inte det lättaste att enas. Enligt mig är ju ett namn redan klart, haha. Han gillar det också men tycker inte vi ska låsa oss vi det medan jag inte kan släppa det. Det är bara det att vi ska ha ett namn till som matchar det men jag vill även att det ska matcha Jolie, att alla namn ska klinga fint ihop. Jag gillar lite ovanliga, coola namn som är starkt i sig, utan ett efternamn efter. Förstår ni? Man ska inte behöva säga efternamnet också för att veta vem man menar. Som Jolie, vi vet ingen annan som heter det. Det är ett ovanligt namn men ändå lätt att komma ihåg. Ja förutom att de flesta tror hon heter Joline då 😉 innan man rättat dem tre gånger.

Hur resonerar ni kring namn? Och om ni redan har barn, resonerar ni så att ni vill att syskonet/syskonen ska matcha?

130

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00