Tävling – Ordning & Reda

I samarbete med Ordning & Reda lottar jag ut detta set för äkta Prinsessor 🙂 Du får en skrivbok, vykort, bagagetag och bokmärke. Vill du vinna det? Skriv då en kommentar är om varför just du ska ha det! Tävlingen pågot tom. söndag klockan 18.00

 1. I love pink! Skrivboken passar superfint i mitt hemmakontor. Så jag kan få in lite ljuva tjejfärger i rummet som jag delar med min man 🙂 Dessutom ska jag ju ut och resa om bara några veckor och en bagagetag har jag ej!

 2. Åh vilka fina saker! Min prinsessa som fyller år i sommar men då är hon bortrest 🙁 Hon ska till England på språkresa. SÅ dessa saker skulle passa henne perfekt. Skrivboken kan hon använda som dagbok, vykortet kan hon skicka hem till en orolig mamma (mig allstå;), bagagetagen på resväskan på väg dit och med bokmärket kan hon markera vart hon är i läsoboken =)
  Hoppas nu på tur.

 3. Skulle bli så himla glad om jag vann detta söta set. Skulle användas flitigt i mitt hem! Bättre anledning kan jag i skrivande stund inte komma på. Tänker hålla tummarna!

 4. Vi har precis flyttat in i ett radhus och våra två döttrar han nu varsitt rum. Men vi hade ju bara inredning till ett rum så ”stora” tjejen (på 3 år) har inte fått några möbler än. Rummet ska gå i rosa och vitt och i en del av rummet ska hon få en pysselhörna. Vad vore bättre där än detta underbart söta lilla prinsess-set?

 5. Åh, va söta saker. Om jag vann dessa skulle jag utan tvekan ge de till min urgulliga lillasyster<3 Hon älskar rosa och prinsessor mest av allt. Hon är min lilla prinsessa som jag älskar. Hon betyder allt för mig och jag skulle så gärna vilja ge detta till henne. Hoppas, hoppas!! 🙂

 6. Supersött! Jag skulle behöva setet då jag just nu håller på med mitt examensarbete efter fyra års studier. Det vore perfekt att klottra ner alla notes i. Kramar!

 7. För att höja mitt självförtroende har jag börjar leva ”efter” ordsspåket. ”being a princess is a fulltime job but someone has do it” Då skulle det passa bra med ett prinsesskit

 8. Å detta set skulle jag verkligen vilja vinna!
  Bagagetagen skulle jag sätta på min resväska när jag åker till Thailand den 21 juli. Även bokmärket och vykortet skulle få följa med. Jag skulle skicka vykortet till min finaste vän när jag är bortrest och bokmärket skulle jag ha på stranden i min bok. Min barnsköte utbildning försätter i höst och där skulle jag verkligen ha användning för skrivblocket!

  Du är en supermamma med en superblogg!
  /sandra

 9. Hej
  Passar ju mig perfekt som studerar! Läser till sjuksköterska och just nu har vi en kurs där man måste rita upp många kroppsdelar samt läsa en hel del. Och detta prinsesset skulle ju absolut göra studierna roligare.

 10. Jag vill vinna det lilla prinsess setet till min egen lilla prinsessa Desirée som snart är ett halvår gammal. Vi ska åka till Spanien i sommar och vad hade varit gulligare att sätta på resväskan än denna lilla bagagetag, och vad skulle vara gulligare att skriva upp alla hennes framsteg i än i denna lilla bok?

 11. Åh, så fina!=) Jag fyllde år igår. Men min familj bor låångt bort. Har därför inte fått några presenter av min familj alls=( och skulle bli jätteglad för detta lilla set! Älskar små gulliga rosa saker. Dessutom börjar jag ett nytt jobb som mäklare den 30 juni! Är överlycklig! Detta skulle passa perfekt på mitt nya skrivbord på kontoret=)

  Ha en underbar dag!
  Kram
  Isa

 12. Jag skulle vilja vinna setet till min mamma på morsdag. På så sett kan hon alltid komihåg sin lilla prinsessa 🙂

  Eller så behåller jag det själv. Det skulle passa finfint i mitt nyrenoverade rosa-vita rum.

  Ha det bra!

 13. Åh skulle verkligen vilja ha det!
  Vi har precis inrett ett ”kontor” till mig i vårt nya hus och behöver lite fina saker att piffa upp med.

  Trevlig Helg Engla

  Kram

 14. Jag vill vara med o tävla om det här. Det vore perfekt, och jag ska förklara varför:

  Vi ska gifta oss, och detta vore bra till planeringen. Utseendet med prinsessan är ju klockrent, jag kommer ju vara prinsessan denna dag!!!
  Skrivboken är bra för att jag ska skriva ner allt jag kommer på under planeringarna, så att allt blir så bra som möjligt 🙂

  Bagagetagen lär användas på min väska under smekmånaden 🙂

  Länkat här också: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/may/ordning-reda-95.html

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 15. Åh vad sött! SKulle passa perfekt som en motvikt till vårt gråa trista kontor med bara civilingenjörer och jag. Skulle antagligen bli mobbad men det är det värt 😀

 16. För ett par år sedan hatade jag nästan rosa, men så fick jag en liten prinsessa (den 17maj är det 5år sedan) och sen dess ääälskar jag rosa!! Vi har inredningsdetaljer, kläder och skor i rosa. Vad hade inte passat bättre än detta set till oss båda 🙂 Jag älskar min lilla prinsessa så hon hade nog fått det i födelsedagspresent, men kanske hon kan ha det i köket så jag får se det med !?

 17. Jag skulle vilja vinna paketet eftersom jag just nu känner mig som en prinsessa. Jag är nykär efter flera år som ofrivillig singel.

 18. Åh, vilket fint sätt. Rosa är min favorit färg och Ordning & Reda har så fina saker. Ska snart iväg på en tjejweekend och det hade passat perfekt att ha med sig detta set.
  Trevlig helg!

 19. Jag behöver lite ”prinsessa” i mitt liv. Känner mig ofta mer som kille än tjej. Jag är lång, jobbar i ett väldigt manligt yrke med i princip bara manliga kollegor. Varje dag får jag sitta och lyssna på deras snack om läckra brudar. Själv känner man sig totalt könlös då. Kul. Jag behöver en dos rosa.

 20. Åh. Jag vill vinna detta åt min 60talsprisessa till vän. Hon har fluffiga kjolar som hon gillar att snurra runt i när vi ses. Att få ge henne denna som present vore underbart. För då får jag se henne snurra ännu mer och detta får mig alltid att le.
  Trevlig helg på dig och din fina familj!

 21. Min lilla prinsessa fyller ett år i sommar och det skulle vara en perfekt bok att föra in alla små anteckningar med hennes framsteg i. Just nu har jag massa små lappar överallt och det är en enda röra så jag skulle verkligen behöva lite ordning och reda:)

 22. Åh detta skulle jag ge till min brorsdotter som ska börja i förskoleklass till hösten! Vore helt perfekt för vår ögosnsten!

 23. Jag vill gärna vinna, min lilla prinsessa fyller en månad på söndag och med detta set kan jag sätta tagen på hennes bruna dina skötväska, skriva upp allt viktigt som händer i hennes utveckling samt skriva ner hur mycket jag älskar henne och hur lycklig jag är, spara kortet och skicka det när hon blir stor!

 24. Jag skulle vilja vinna den eftersom jag nu förtiden (fick tvillingar för 10 mån sedan och har en 5 årig dotter innan) inte har koll på något. Förr hade jag koll på allt, tider med mera.. Nu händer det tyvärr ofta att tiderna hos tex BVC flyger ur huvudet :(.. En fin agenda hade varit toppen för min hjärna 😉

 25. Jag vill vinna av den enkla anledningen att vi alla gärna skulle vilja få vara lite ”prinsessiga”, och det här var det sötaste kit jag sett! Jag håller alla mina tummar!

 26. En så här fin graviddagbok med prinsessor på, skulle ju inte sitta helt fel 😉 vykort, bokmärke o bagagetagg får bli en extra bonus =)
  Trevlig fredag Kram

 27. Har stått och hållt i dessa flera gånger i affären, så fint! Fina saker ger inspiration och det är precis vad jag behöver i dagsläget:-). jag hade blivit suuuuuperglad!

 28. ja går i nian, och är värligt slarvig. detta skulle säkert hjälpa mig nu till gymnasiet o hålla reda på mina saker haha, lite udda o söta 🙂
  tack! 🙂

 29. Vad fint! Jag skulle gärna vilja vinna det och dela med mig till mina två småsystrar. De åker till turiket den 25 maj, och jag får bli hemma. Vad vore då inte mer perfek än en tag till väskan, skrivbok att roa sig med under flygningen, bokmärke till en bok och fina vykort att skriva ner vad dom göra och skicka hem till en orolig storasyster 😉

 30. Åh jag behöver tagen till min väska som ser ut som alla andras på bagagebandet till Antalya, skrivboken så att jag kan skriva ner vad som händer där borta. Bokmärket till pocketboken på stranden. Och vykortet? Ja det kan jag skicka hem till mamma! SEMESTER!!

 31. Åh jag skulle bli sååå glad då jag precis bytt jobb men jag inte riktigt känner jag kan fira det då min farmor gått bort 🙁 skulle verkligen behöva peppas upp inför nya jobbstarten.

 32. Jag är en vimsig mamma som sitter och ammar, behöver struktur och gas inför 4- åringens kalas. Vilka ska bjudas vad ska jag baka, om du är snäll får du kanske smaka. 🙂
  /Från en nybliven 2 barns mamma

 33. Jag hade mer än gärna vunnit det! I sommar ska jag läsa en sommarkurs och jag är redan väldigt skoltrött så ett fint skrivblock skulle pigga upp lite :).

  Kram

 34. Vill gärna vinna detta söta set till min gulliga gud-dotter
  som ger min så mycket glädje. Kramar Anna

 35. jag skulle vilja vinna därför att jag verkligen är i behov av en rosa uppmuntran. Just idag känns allt grått och trist, ett prinsess-set skulle göra mig såååå glad;)

 36. Jag skulle gärna vilja vinna setet då jag precis börjat på ny post på jobbet och har så mycket att lära mig och som jag måste anteckna ner, och då känns det ju så mycket roligare att skriva i en fin anteckningsbok än att ha ett gammalt kollegieblock och anteckna i. 🙂

 37. Jag skulle ge det till min lilla rosa prinsessa på fem år som älskar att skriva i böcker. Tack för en bra blogg!

 38. Jag vill överraska min kära klasskompis och uppsatsskrivarkamrat som slitit så otroligt tillsammans med mig för att producera ett examensarbete under de senaste månaderna. Hon flyger till Californien i sommar för att plugga på collage, och jag önskar att bagagebandet får pryda hennes resväska och att jag ska få en hälsning skickad till mig på de mysiga vykorten!

 39. Skulle väldigt gärna vinna detta söta rosa set till min lilla prinsessa som för tillfället ligger och jäser i magen!
  Kram

 40. därför att det påminner mig om när jag var liten och var min Pappas prinsessa. Han dog tyvärr när jag bara var tio, men jag kommer alltid att ha minnet av honom med mig.

 41. Detta set hade passat så bra till min kusin som konfimeras snart då hon är en riktig prinsessa 🙂

 42. Hej! Min lilla prinsessa börjar förskoleklass i höst och hon älskar att skriva och läsa just nu. Vore roligt att uppmuntra prinsessan med ett sådant sött kit.

 43. jag vill vinna detta till mitt söta gudbarn som bär samma söta namn som dig.. nämligen..ENGLA..hon e mosters sessa och vill då vinna detta fina sesse packet te henne

 44. Jag vill vinna det. Till mig själv. Jag studerar till Beteendevetare och har just nu en tuff tid främst privat, detta påverkar också skolan. Detta skulle pigga upp litegrann och jag skulle bli gald!

 45. Hej Engla! Jag bor ensam med mina 2 underbara pojkar på 4 och 8 år. Här går det i fotboll, handboll, spiderman, playstation m.m Har ett fullspäckat schema och skulle behöva lite block m.m. Att det dessutom var prinsessor på skulle jag verkligen behöva och bli glad av:)

 46. För att jag precis fått en lite prinsessa vid namn Inez, & vi behöver en allmenacka att skriva in våra härliga utflykter i, och en tagg att sätta på skötväskan så alla vet vem min prinsessa är:)

 47. Jag har just börjat planera mitt och min dröm mans bröllop och det där blocket hade varit perfekt att planera mitt prinsessbröllop. Bagagetagen hade självklart fått följa med på bröllopsresan!

 48. Student livet i norr har varit givande , hårt och många ggr ensamt men efter regn kommer sol. Med examen i hand och ideér som sprudlar , ideér som ger oss unga kvinnor med ”ny tänk” en stor plats i samhället. Ett set med några notis-böcker hjälper mig att hålla arbetet till en plats. Kram

 49. Vilka fina saker. Kommer definitivt att investera med dessa söta böcker om jag inte vinner tävlingen.
  Dem skulle passa riktigt bra till min lärares dotter som kommer nu när som helst. Barnet har varit i mammas sköna mage 5 dagar i övertid idag. Och vad skulle inte passa bättre än dessa böcker till hennes lilla dotter?
  Jag kommer självklart addera en fin vit klänning med ett par sköna strumpbyxor.. precis som Jolie hade/har.
  Hoppas hon blir en liten sessa som Jolie.

  Ha det bra.

 50. Detta lilla set vore kul att vinna för då skulle jag ge det till min stooora lilla tjej som börjar skolan till hösten.

 51. Precis vad jag skulle behöva för att få mer rosa i min tillvaro med tre killar här hemma…

  KRAM Fröken M

 52. Åh vad fint! Ska resa till Malaga nu i sommar och det är min enda semester på väldigt länge. Hade varit så roligt om jag hade kunnat få ha en rosa bagagelapp på min resväska! 🙂
  Vykortet kan jag skicka hem till någon som jag tycker riktigt mycket om och bokmärket kan jag ha i boken som jag ska läsa på planet 🙂 Flyger dessutom själv 🙁

 53. Min mormor är jättesjuk och ligger på sjukhuset.Hon kallar mig alltid hennes lilla prinsessa. Skulle använda det själv och alltid tänka på henne.Och så älskar jag rosa vilket inte gör vinsten sämre.Håller tummarna!

  Kram

 54. Vår familj ska för första gången resa utomlands med vår lilla dotter som är 1,3 år. Vi åker till Thailand och det känns lite nervöst. Princess-kitet skulle vara roligt att kunna märka våra väskor med samt dokumentera vår dotters första resa.

 55. Om jag skulle vinna detta kitt då jag har en liten tjejkompis på 7 år som älskar prinsessor som jag skulle vilja ge detta till då hon har gått igenom massa hemskheter de senaste året. Jag tror att hon skulle bli jätte glad.
  Tack på förhand
  Sandra

 56. Jag är med och tävlar om detta fina prinsess-kit!
  Ef som jag är nybliven mamma och är väldans glömsk så skulle jag kunna anteckna allt det viktiga.Kram

 57. Jag ska gifta mig den 5 juni och rosa med prinsessa symboliserar mig 🙂 Har svårt att hitta en bra gäsrtbok så detta skulla absolut vara en lösning på mitt stora i-lands problem!
  *Kram*

 58. Skulle känna mig som en prinsessa om jag satt och anteckna i den, eller bara det att ta upp den ur min väska! 😉 Fast alla borde egentligen få känna sig som en prinsessa någongång! Så jag blir glad för den som vinners skull! 😀

  Kramar

 59. För att jag precis pluggat färdig till vårdare inom handikappomsorgen. För att jag klarat det! För att jag är så himla glad för det!!!!!

 60. För att jag egentligen aldrig har varit en ”kalender/anteckningsmänniska” – förrän nu! Klarade hela gymnasiet med toppbetyg utan kalender, haha! Men nu har jag faktiskt börjat klottra ner saker/listor och skulle så hemskt gärna vilja göra det i dessa fina anteckningsblock, i min favvofärg dessutom!

 61. Hej hej:-))
  Jag vill jättegärna vara med och tävla.
  Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag ge det till min dotter Julia som fyller 6 år nu på söndag. Hon älskar rosa, prinsessor och att skriva så detta skulle passa henne perfekt:-)
  Så åker vi om tre veckor till Gran Canaria så då skulle bagagetagen passa jättebra:)

  Tack för en bra blogg.. Ha en trevlig helg.. Kram Sofia

 62. Åååhhhh! Jag älskar dom! Så söta!! Jag skulle skriva ner alla tankar, projekt och sånt jag vill förverkliga. Nu är det mycket nattamning, vaggning, tänder och snuviga näsor, så jag glömmer allt hela tiden! 😉
  Kram!!

 63. Tänker inte skriva en massa fjäsk bara svarar på din fråga..jag vill ge det till min arbetskollega för hon är helt nyutbildad sjuksyrra och behöver en bok att skriva upp allt ny information i:)bara lite omtanke om henne alltså..
  Kram!

 64. Har precis kommit tillbaka till jobbet efter 3 års mammaledighet, behöver någonting fint att skriva upp saker och ting för att komma in i alla rutiner igen.

 65. Jag har precis fått en liten dotter Alva som föddes 8 veckor för tidigt, endast 1300 gram stor. Hon är tre veckor gammal idag och just ikväll har vi fått komma hem från sjukhuset på permission för första gången! Det har varit en omtumlande och orolig period innan allt äntligen började fungera. I skrivande stund ligger jag i sängen med min vackra lilla dotter på bröstet och tänker att skrivkitet skulle förgylla denna magiska stund ytterligare!

 66. Jag ska på en anställningsintervju till ett extrajobb inom det område som jag pluggat till i fyra år och jag tror att jag har god chans att få det jobbet och få in en fot och då behöver jag ju lite ordning och reda 🙂

 67. Oh, vilken rolig tävling! Jag vill gärna vinna det till mig och min mamma som alltid kallar mig för sin lilla prinsessa trots att jag är 23 år. Hon är min bästa vän och det hade varit kul att kunna ge henne en fin present!

 68. Varför just jag ska vinna?
  Jo för att jag just nu har total glamour saknad i mitt liv, trotts att jag har två sessor och en prins 🙂
  Det är bara grå trist vardag, jag behöver piggas upp med lite rosa!

  Kram

 69. Jag vill så klart vinna!

  Och jag vill vinna av den enkla anledningen att det skulle pigga upp min vardag rejält. dessutom är jag listornas och planerarnas mästare så det skulle verkligen komma till användning! Och vykortet skulle jag posta till min mamma som uppmuntran 🙂

  Kram

 70. jag jobbar på resande fot som konståkare i en internationell isshow. en babagetag och en anteckningsbok så jag får ordning på både bagage och avgångar och showtidet hade varit guld värt

 71. Heter man Madeleine och är singel så är man väll inget annat än en prinsessa;)
  Så en fin bok att skriva upp sina framtida prinser i kanske vore något…haha

  Kram Madeleine

 72. varför just jag skulle vinna detta kit är för att jag älskar prinsessor, rosa och går i skolan så skulle va mera än bra att vinna 🙂 och det är jue så dyrt med fina skolsaker när man lever på csn. bagage tagen skulle va helt perfekt att ha så jag känner igen min väska när jag och min pojkvän ska resa till italien till hans mamma 🙂

 73. Jag skulle ge bort det till min bästa vän som precis förlorat sin pappa i cancer. Dessutom har hon opererat sitt knä två gånger det sista halvåret och går fortfarande på kryckor. Skulle med denna lilla gest bara påminna henne om vilken underbar vän och fantastisk människa hon är- en riktig prinsessa!

 74. Hej! Jag har en prinsessa här hemma som skulle älska dessa fina saker och sen så har jag så mycket att hålla reda på och det skulle göra det så mycket lättare med så fina saker…
  kram

 75. Skulle passa toppen just nu. Livet rusar i ett tempo som jag inte riktigt hinner med i… Planerar en möhippa för finaste vännen, jobbar massa och däremellan vill vi försöka ro i land vår Längtan vilket innebär ännu en ivf. Allt hade blivit lättare med en rosa prinsessa. Kram Linda

 76. Vilket urgulligt set! Det som fick mitt hjärta att banka lite extra var bagagetagen, den hade varit superfin på min svarta tråkiga resväska nästa månad då jag ska till Rom 🙂

 77. Jag skulle verkligen behöva något som kunde hjälpa mig att komma ihåg allt som måste göras.
  Dessa söta skulle verkligen pigga upp 🙂
  kram

 78. Snart har jag varit mammaledig i ett år, vilket varit den bästa tiden i mitt liv. Men under dessa månader, med amning och allt vad det innebär, har jag märkt att huvudet inte alltid fungerar som det ska -mitt minne har blivit SÅ dåligt! Med saker som exempelvis blöjbyten, matning och ständig oro som uppetar tankarna, måste jag skriva ned allt jag planerar att göra och köpa -annars glömmer jag på en gång. Matlistor, att göra-listor… det skrivs en del och mitt block är sönderskrivet sedan länge, så just därför skulle detta passa mig perfekt!

 79. Idag fick jag veta att det växer en liten prinsessa i min mage 🙂 Skulle va härligt att vinna en prinsessamling från ordning o reda samma dag! – I boken skulle jag skriva om hur prinsessan växer i magen, sätta in bilder på magen och sen även en bild på prinsessan – när hon ligger på mammas mage för först gången!!!

 80. Dette hadde vært inspirerende i forhold til jobben min! Dessuten skal jeg reise til Athen til høsten, så bagasjetag’n hadde vært super =)

 81. Till hösten ska jag äntligen förverkliga min dröm och vidareutbilda mig till specialpedagog. Jag skulle behöva lite glamour, ordning och reda i mitt framtida jobb, då jag hjälper barn med behov av särskilt stöd. : )

 82. Köpte en liknande skrivbok när jag fick min dotter för snart 4 år sedan. Denna är nu fylld av roliga minnesanteckningar, bilder mm och jag skulle behöva en ny. Dottern är i en riktig ”prinsess-ålder” nu så detta kit hade varit helt perfekt! Vårkramar!

 83. Hallå! På måndag ska jag börja en starta-eget-kurs och allt vad som följer med denna. Det ska planeras in 12 veckors föresläsningar, prov m.m så denna skulle passa mig perfekt för att kunna hålla reda på allt…

 84. Hej!

  Jag skuklle vilja vinna det för då har jag en bok att skriva i om min dotter, hennes framsteg osv 🙂 skulle vara väldigt roligt & hon är ju min lilla prinsessa så 😉

  Kramar till er alla!

 85. Jag slutade andas hösten 2008 och min hjärna var utan syre ett tag innan de fick igång hjärtat igen, det har gjort att jag lider av en hel del minnesluckor. Det hade varit största anledningen till varför jag vill vinna dessa då jag måste skriva upp allt för att inte glömma av det, och sen så tycker jag ju att det är jättekul att sitta och skriva ner allt mellan himmel och jord så det hade varit perfekt 🙂

 86. Hej Engla!

  För mig är tiden viktig, jag älskar att skriva och skriver ner små lappar dagligen som självklart kommer på villovägar. Önskar jag kunnde ha det samlat i en bok istället ordning-& reda tack.
  Sen jag blev mamma så försöker jag skriva ner lite vad som händer i hjärtats liv. En söt prinsessbok som denna vore ju toppen för detta ändamål. Spar dina minnen det betyder så mkt.

  Kram anna.

 87. Hej Engla!

  Jag ska ut och resa i sommar för första gången och en gullig bagagetag hade suttit fint då jag ska köpa en resväska. Vykorten hade jag skickat från utlandet med soliga hälsningar till nära och kära. Jag har även sökt in till kurser i hösten som jag hoppas komma in på, och då hade skrivboken passat perfekt. Jag älskar även att läsa, min favorit författare just nu är Joyce Carol Oates.

  Trevlig helg!

 88. Jag skulle bli en mycket lycklig människa om detta söta skrivset kunde hotta upp min annars ganska gråa plugghörna! Skulle göra så att allt studerande inför tentor i höst kommer gå som en dans!

 89. – jösses! det vill jag ha!
  sa min fyraåring när hon såg detta kit över axeln på mig. så hon får tala för sig själv i tävlingen 🙂 hejja Brallisen!!

 90. Prinsesstema går ju alltid hem hos min 8-åring. Födelsedag på gång, tänk vad glad hon skulle bli över detta fina set!

 91. Jag ska föda barn vilken dag som helst och behöver verkligen få känna mig som en prinsessa när jag har pressat ut en bebis. Dessutom känner jag på mig att det kan vara en liten prinsessa i magen! 🙂

 92. Jag känner mig allt annat än som en prinsessa just, efter att ha VAB:at i en hel vecka med en sjuk Skrutt. Allt som jag inte hunnit göra (under denna vecka), skulle behöva skrivas upp, skulle passa perfekt i en fin prinsessbok.

  /Anna

 93. Jag vill vinna för att jag är fortfarande en liten prinsessa innerst inne och skulle behöva alla de där sakerna, så söta de var 🙂

 94. Jag har en grabb här hemma som älskar rosa, undra just hur länge det håller i sig. Han är 5 år…
  När han ska välja strumpor på morgonen vill han alltid ha rosa!! Kan det bero på att kill strumpor e så mörka?!
  Läckert och kunna ge honom detta set, han skulle garanterat hoppa högt. Oki han kan ju alltid dela med sig till sina stora systrar. Har även en lillasyster men hon e bara två månader.
  Så vi hoppas på en rosa dröm, till grabben!!

  Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.
  hockeytossan@hotmail.com

 95. Det är verkligen sött och skulle passa perfekt till mitt kontorsjobb i sommar. Det skulle förgyllt vardagens jobb och nu ska jag hålla tummarna att detta blir mitt 🙂

 96. Oj va söta! När jag var liten (och ennu också 🙂 ) så kallade mamma mig alltid för prinsessan. Jag har alltid varit förtjust i små söta prinsess prylar. Passar perfekt tills skolan börjar på hösten!

  P.s Älskar din blogg!

  Kram! Mariana

 97. Hej fina Engla :)!

  Jag skulle bli såå lyclig om jag vann detta prinsess-set 😀 så jag kan ge det till min ”sess”-syster som precis i dagarna fått en liten prinsessa….<3

  Ha en bra dag!
  Varma KRAMAR/ Jennie

 98. efter mycket komplikationer och många års försök har min vackra syster äntligen fått en liten dotter tillsammans med sin fina man. deras lilla dotter föddes 8 v för tidigt och ligger fortfarande på sjukhus, det har inte gett henne något namn än men kallar henne på principessa, som betyder just prinsessa på italienska..varje dag skriver min syster och hennes man i en bok om hur det är på sjukhuset osv, och jag skulle så gärna vilja ge denna bok till dom två & deras lilla principessa!

  Kram Mira

 99. Jag är ego här känns de som men jag har ingen tjej, en i magen men ingen utanför, men jag skulle väldigt gärna vilja vinna det här paketet för att jag älskar prinsessor och jag kallas faktiskt för prinsessan på fjärten av min man, så de vore lite roligt att få vinna ett sådant fint set! 😉
  mvh sandra

 100. jag skulle behöva skrivboken som en liten dagbok för att skriva upp vad min prinsessa hittar på för små upptåg. så när hon blir större kan man sitta o titta tillbaka vad hon hittade på då. hon är för underbar min lilla tjej o har alltid något bus i görningen men jag är rädd att man glömmer med tiden.

 101. Eftersom jag är student köper jag alltid billigast tänkbara skrivblock, inte särskilt glammigt. Med detta fina block skulle jag definitivt känna mig som en prinzessa!

 102. När jag föddes kom morfar till sjukhuset med en prinsesstårta, och från den dagen har han alltid kallat mig hans lilla prinsessa =) Och en av mina absoluta favoritklänningar när jag var lite, som ALLTID skulle vara på oavsett vad jag gjorde, var en alldeles fluffig rosa prinsessklänning jag fått av mormor&morfar.
  Så jag tycker dom här grejjerna skulle passa mig bra!

 103. Om jag vinner skulle jag vilja ge detta till min mamma för hon är verkligen, om inte en prinsessa, så en drottning. Hon ställer alltid upp och hjälper mig i både vått och torrt och hon skulle bli jätteglad om hon fick detta! Tack för en bra blogg!

 104. Jag och min sambo har precis fått världens finaste son, skulle bli så glad om jag vann de här fina skrivblocken. Jag skulle ha dem med i väskan och skriva om små händelser som våran lilla prins gör. Många Kramar Linda

 105. Jag skulle vilja vinna för att ge kitet till min bästa vän. Hon har jobbat med att planera sin studentbal (helt själv!) i ett år nu som äger rum idag och det spöregnar 🙁 Tycker synd om henne. Och så fyllde hon år i onsdags med.

  KRAM KRAM

 106. Jag är en prinsessa som älskar rosa! Om lite mer än en vecka börjar jag mitt första juristjobb efter en lååång utbildning och behöver lite fina rosa pennor och block för att hålla koll på allt som ska göras och minnas mina anteckningar från förhandlingar. Och ett prinsessblock är kanske 100 gånger roligare i en rättssal än ett vanligt anteckningsblock som övriga sitter med, eller hur?! Jag utlovar en bild :)!

 107. Jag läser juridik och har sjuuuuukt mycket att göra nu inför den 4juni. Då har vi tenta på hela den här terminen, vi kurslitteratur på mer än 3000 sidor och mängder av rättsfall som vi ska lära oss… Fick man plocka fram de här grejerna när man pluggar skulle det säkert kännas lite bättre i alla fall 🙂

 108. Min kusin ska snart börja 6-årsgruppen efter sommarlovet. Extra kul att ge henne saker som har med skolan att göra, för att göra skolan mer positiv osv.
  Hon älskar rosa och prinsessor också.. Perfekt !

  Ha det bra.

 109. Min fina kusin tar studenten om ett par veckor! Hon är deppig för hon inte riktigt vet vad hon ska göra med sitt liv efter detta… Om jag vann skulle jag ge detta kitt till min kusin som också är en ” liten ” prinsessa, så hon kunde skriva sina drömmar och planer på finaste sätt för att besanna dem!
  Kram!

 110. Jag mamma till en prinsessa är
  en unge jag håller så otroligt kär
  Till hösten börjar hon i första klass
  då skulle detta kit komma väl till pass
  Med papper, penna och anteckningsbok
  kan man i skolan bli riktigt klok! 🙂

 111. Åh detta set skulle passa här hemma perfekt! Min lilla sessa börjar 1an till hösten och hon har börjat skriva för fullt. Kul att få skriva i ett fint prinsessblock som vi sen kan spara som minne. <3 En prinsesstag skulle se fin ut på min rosa resväska! 🙂
  kram

 112. Söta prylar!:) Jag vill gärna vinna för att just nu sista veckorna i skolan även mina sista veckor i grundskolan så har jag extra mycket att göra och är då i behov utav någonting att skriva i och det blir roligare att skriva i någonting sött än i en tråkig skolbok, Då jag tror att dessa prylar skulle hjälpa mig de sista veckorna:)

 113. Så himla söta 🙂 Min dotter som är besatt av rosa och prinsessor fyller år nu 21 maj, hade varit så kul att få ge henne detta i födelsedagspresent!!

  Kramar
  Anna

 114. Jag lever livet som en riktigt prinsessa… Dagen blir vad jag gör den till! 😉
  Är ofta ute på små utflykter och resor och detta kit skulle ligga perfekt i min väska! Hoppas nu bara att jag vinner! 🙂
  Kram Caroline

 115. OHHH skulle passa perfekt till min pressent till min kompis dotter! Har hittat en jättesöt rosa skolväska som hon ska få och lite skolmaterial och skrivblocket och bagagetagen skulle bli pricken över i!!

  Vill verkligen vinna!! 🙂

 116. Jag vill vinna detta till mitt kusinbarn! Hon är en riktig prinsessa. När hon var mindre vägrade hon ha annat än prinsessklänningar på sig. 🙂

 117. Jag älskar Ordning & Redas saker. De är så otroligt fina och om jag vann detta fina set skulle jag verkligen känna mig som en prinsessa 😀

 118. Jag skulle gärna vilja vinna det rosa prinsess-kitet till min 4-åriga dotter som just nu är inne i en prinsessperiod. Hon skulle bli så glad! Hon har vägrat att ha annat än klänning och strumpbyxor i flera månader nu 😀

 119. Hej!

  Skulle ge det till min underbara dotter Petronella. Bara som en present för att hon finns i mitt liv!<3

 120. Jag vill såklart vinna ett riktigt prinsesskit! Kanske för att jag älskar rosa och tjejiga saker och dessutom har en liten prinsessa inne i magen som beräknas komma ut till oss med pompa och ståt i augusti!

  GRATTIS till det fantastiska du nyss delat med oss!!!
  Man blir alldels varm i hjärtat.

  Kram!

 121. ååh:) Jag skriver dagbok till min lilla tjej på 7 (snart 8) månader, den börjar sjunga på sista versen och vore superkul att ha en ny fin bok att skriva i, hon är ju min lilla prinsessa så denna skulle passa toppen, så fin!

 122. Hej,

  Jag har två små prinsessor som tar all min tid o även om de alltid ger mig en massa energi så räcker tiden inte till till mig själv ibland, som för alla mammor. Vilken mammalyx med ett sånt här prinsess-set till mig själv!

  Kram M

 123. Jag har kallats ”princess” av familjen ända sedan jag var liten. Älskar rosa och även fast jag har hunnit bli drygt 20år har prinsessor fortfarande en säker plats i mitt hjärta. Jag är en flitig dagboksskrivare och skulle gärna möta våren med denna skrivbok i handen på en picnic-filt! Min resväska är tråkigt svart så en snitsig bagagetag blir det lite roligare!

 124. jag vill vinna detta för att jag är en riktig prinsessa uti fingerspetsarna 🙂 dessutom fyllde jag år igår, så vore roligt att få en present värdig en prinsessa 🙂

 125. Jag vill gärna vara med och tävla! Jag älskar att ha grejer som matchar, och detta fina sett skulle passa underbart bra med min nya vit/rosa randiga väska och vita sommarklänningen!

 126. För att min lilla prinsessa ska få det i present.

  Födelsedagen är inte långt borta och ett prinsess-set sitter aldrig fel för en liten tjej som älskar att rita.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..