Tävling – Ordning & Reda

I samarbete med Ordning & Reda lottar jag ut detta set för äkta Prinsessor 🙂 Du får en skrivbok, vykort, bagagetag och bokmärke. Vill du vinna det? Skriv då en kommentar är om varför just du ska ha det! Tävlingen pågot tom. söndag klockan 18.00

 1. Nicole skriver:

  För att min lilla prinsessa ska få det i present.

  Födelsedagen är inte långt borta och ett prinsess-set sitter aldrig fel för en liten tjej som älskar att rita.

 2. jenn skriver:

  Jag vill gärna vara med och tävla! Jag älskar att ha grejer som matchar, och detta fina sett skulle passa underbart bra med min nya vit/rosa randiga väska och vita sommarklänningen!

 3. josse skriver:

  jag vill vinna detta för att jag är en riktig prinsessa uti fingerspetsarna 🙂 dessutom fyllde jag år igår, så vore roligt att få en present värdig en prinsessa 🙂

 4. Jag har kallats ”princess” av familjen ända sedan jag var liten. Älskar rosa och även fast jag har hunnit bli drygt 20år har prinsessor fortfarande en säker plats i mitt hjärta. Jag är en flitig dagboksskrivare och skulle gärna möta våren med denna skrivbok i handen på en picnic-filt! Min resväska är tråkigt svart så en snitsig bagagetag blir det lite roligare!

 5. Maria skriver:

  Hej,

  Jag har två små prinsessor som tar all min tid o även om de alltid ger mig en massa energi så räcker tiden inte till till mig själv ibland, som för alla mammor. Vilken mammalyx med ett sånt här prinsess-set till mig själv!

  Kram M

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..