Vinnaren – SISTERS

Stort stort grattis till Sofie som vinner 2000:- att handla för hos SISTERS. Och tack för alla 851 bidragen, superkul. Det ger möjlighet till fler liknande tävlingar i framtiden.

Postat av: Sofie

Jag skulle direkt haffa look nr 7! Anledningen? Fantastiskt fina kläder som går att matcha ihop eller var för sig för att piffa upp en basoutfit.

Varför jag behöver en ny garderob? Först och främst har jag flyttat från ett lite varmare Köpenhamn till ett kanonkyligt Uppsala (dock till en varm kärlek). Smart som jag var tryckte jag på mig leggings och sen tighta jeans över. Knappar flög och knän och rumpor sprack. Söndriga – så kan man sammanfatta min jeansgarderob för tillfället. I övrigt arbetar jag på Akademiska och landstingets kläder är inte direkt high fashion. Det vore kul att slänga på sig något fint vid arbetsdagens slut för att lyxa till vardagen lite grann.

2010-03-04 @ 22:15:32 (Redigera)

URL: http://pimimims.blogg.se

Maila mig din adress Sofie så kommer presentkortet med posten asap.

  1. Bra motivering =) Grattis!

  2. Grattis till henne!
    Här är en annan sak, men jag hade tyckt det var roligt om du, nu när du kör temadagar, visade upp efter vilken som var din favorit! Hade varit en rolig grej och man blir lite peppad också!

  3. Sofie skriver:

    Åh! Lyckan är total! Gud vad roligt! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..