Tre favoriter: Väskor

Min älskade Balenciaga med guldnitar. Jag använder den jämt! Har nog aldrig använt en väska så ofta som denna och det är ju ett gott betyg. Jag är ju mest en guldtjej så gulddetaljerna är pricken över i tycker jag.

Jag har äntligen blivit med min kära Louis Vuitton Palermo PM. Den är perfekt!

Min älskade vintageväska från Chanel. Mitt bästa köp någonsin skulle jag nog kunna säga, ja i alla fall ett av de bästa köpen ;-). Den är stor och rymmer det mesta, det gillar jag hos en vardagsväska.

  1. Skulle ALDRIG köpa en Chanel-väska (eller någon annan märkesväska för den delen heller) på Tradera eller Blocket. Du kan nästan utgå från att dom är oäkta. Tyvärr är nog enda sättet att veta att den är äkta, att köpa den i en Chanel-butik (närmsta ligger i Köpenhamn, dom har dock inte så stort utbud).

  2. Undrar varför du är så dålig på att svara på kommentarer,jag har aldrig fått svar på nån fråga som jag ställt…
    /Helene

  3. SNYGGAAAAAAAAA!
    var köpte du chanel?

  4. lella skriver:

    ååh så fina väskor! undrar hur mkt kostar en Balenciaga? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..