Party


Försökte få en bild på sminket. Såg att några skrev att det varit snyggt med smokey eyes till min svarta outfit och jag håller med, men kan inte sminka det tyvärr. Måste lära mig! Men jag körde på brungrå ögonskugga, kajal och mycket mascara samt beige läppar. Fast jag ser att jag inte har haft på läppstift än på denna bilden.


Så här kul har vi på våra fester 😉 Min vän A tyckte det var kul att
leka med mitt hår, haha.


Här syns läpparna lite bättre 🙂


Skål! Maken har lärt mig dricka rom & cola. Helt ok i lagom mängder.


På väg hem i mina älskade UGGs 🙂


Så brun jag ser ut mot snön 🙂

Tack för en toppenkväll igår kära vänner! Så kul att ses så här allihopa och kunna prata, dansa & skratta. Livet är ju mer än dagislämning/hämtning, jobb och vardagsbestyr.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..