GANT Christmas

Vem vill inte ha en sån här idyllisk inredning till jul? GANT inspirerar. Jag älskar det murriga, american-english style, fastän jag i vanliga fall är ett fan av det vita och lantliga. Men det här känns klassiskt och det är därför jag faller för det.

Jag har ju tjatat om att jag vill ha de beiga kuddarna med stjärnor, till våra vita soffor. De ska bli mina en dag. Men nu till jul är jag så sugna på dessa röda kuddar istället, de blir ju verkligen pricken över i till det vita, inte sant? Tål att tänkas på. Och när Jolie får ny säng blir det en eller två rosa att pryda den med.

Jag får nog skriva upp Presentkort från GANT på min önskelista till tomten. Så himla kul att de öppnat webshop, det borde ALLA butiker ha 2010 om inte annat.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..