Vinnaren – Minifolk

Förlåt för att jag glömt att publicera vinnaren av Minifolk-tävlingen som Minifolk valt ut). Helt och hållet mitt fel, jag trodde jag lagt upp det inlägget men här kommer då vinnaren 🙂

Postat av: Anna Bergquist

Hej,
Dagligen har vi här hemma fighter mellan döttrarna 1,5 år och 3,5 år om vem som ska ha diverse saker. Ofta handlar det om leksaker och ofta vinner storasyster kampen både på styrka, envishet och kunskapen om att lillasyster ”lånar” hennes grejer. En rosa långörad kanin med lillasysters namn (Nora) i örat skulle kunna lindra känslan av nederlag för lillskrutten. Den skulle vara hennes och ingen annans!

Stort grattis! Maila mig din adress så kommer priset med posten!
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..