Klart färdigt

Efter en lång dag i stan, lite längre än beräknat så måste jag nog våga påstå att vi nästan är klar med alla klapparna. Eftersom Jolie ska få en adventskalender så kommer det bli som hennes julklappar. Tycker det är bra att sprida ut det, hon kommer ändå få massa julklappar av nära och kära skulle jag tro ;-). Dessutom kommer hon få en ”stor” julklapp nästa vecka, ett litet kök eftersom hon älskar att laga mat, diska mm.

När vi kom hem från stan så slog jag in födelsedagspresenter och pysslade med Jolies kalender som strax är klar. Behöver fylla fem luckor till. Satte mig ner i soffan när hjärtat somnat runt halvåtta och då var jag mör. Tar på krafterna att springa i butikerna en hel dag med lilla hjärtat. Snacka om energi. Men vi har haft det riktigt mysigt och man är så där skönt trött i kroppen men inte i huvudet ♥

Nu blir det strax nattinatti och imorgon laddar vi för födelsedagsfirande av Mami.
Ska bli så mysigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..