Planer

GodMorgon Lördag! Sitter med kaffekoppen i högsta hugg och försöker vakna till liv. Pippi går varm, som vanligt. Jolie ÄLSKAR Pippi.
Dagens planer är först och främst en powerwalk, sedan göra oss iordning och åka till stan. R har ett ärende så då följer jag och lillan med för att gå på stan någon timme. Ska kika på lite födelsedagspresenter samt småsaker till Jolies adventskalender. I eftermiddag får vi lite fikagäster och ambitionen var att baka innan men njae, får se om vi hinner ;-). Och ikväll ska mina kusiner + sis ha en liten middag och jag hade verkligen velat vara med jag också men maken har jour och vi har ingen barnvakt. Hade varit så skönt att sitta och prata gamla minnen med sina nära. Vi ses ju så sällan.

Hoppas ni får en riktigt fin lördag bästa Ni!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..