Torsdag


Jag har fått många mail genom åren av människor som velat ha tips till vad man kan bära på en begravning. Ärligt talat har jag inte svarat på så många av dem, för jag vet inte. Jag har inte velat tänka på det. Jag tycker det är en svår sak att föreställa sig och när man själv ska säga farväl till någon man älskar så så tänker man inte direkt på kläder, men samtidigt vill man vara fin för att hedra och försöka följa etiketten om man säger så. Svart är ju symboliskt och har alltid varit.

För mig blev det en sidentunika från La Redoute (flera år gammal), cashmerekofta från samma ställe, mockaheels Zara, crokopräglat bälte Tiger of Sweden, armband Busfia och halsband Mormor & Morfar. Hade även min vippiga kappa från H&M Trend.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..