Pippi


Åh vilken energigivande dag vi haft. Började med lekdejt och lunch hos goaste vänner, Jolies kompis Saga m familj. Skönt för tjejerna att få leka, gott med lunch och skönt att få prata över en kopp kaffe. Eter det tog jag och Jolie en långpromenad så hjärtat fick sova och jag passade på att hämta paket och handla lite mat. Köpte även Pippi firar Jul på DVD. Älskar ju Astrid Lindgren och vill samla på mig alla hennes filmer, både till Jolie och åt oss. Jag och Jolie tittade på Pippi när vi kom hem och sedan dök min kära Mormor över. Medan Jolie och Mormor läste sagor så förberedde jag lite fika inför systers ankomst. Vid 16-tiden dök älskade syster med mamma och sambo över. Kramkalas och bus i flera timmar blev det då. Jolie som inte träffat syrran sen förra julen men pratat via MSN och mobil betedde sig som de sågs igår, ingen blyghet där inte. Så skönt! De är så lika i sätt Jolie och min syster, så jag förstår att de har ett speciellt band.

Nu sover lillgumman och jag jäser i soffan här. Känner mig både glad och ledsen. Glad för alla fina vänner och min min underbara familj, ledsen för att Morfar är borta för alltid. Kan inte förstå…

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..