Uteplats


Snart hoppas jag vi kan ta fram utemöblerna och göra fint ute. Det blir inget veranda-bygge i år, men förhoppningsvis nästa. Känns som vi har nog att stå i nu; badrummet ska bli klart, sedan arbetsrum och lillhallen. Efter det är det övervåningen som ska avslutas och så lilltoan som behöver renoveras. Pust.

Till uteplatsen vill jag köpa två stora krukor som jag ska plantera tomatplantor i, ska få av mamma. Sedan vill jag ha en stor, vit lykta också. Och det vore inte helt fel med denna vita orchide från Sia. En fuskis som passar mig bra, annars dör den så snabbt. Men den skulle jag nog vilja ha inomhus.

Bilder Ikea, Ljuva Ting

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..