Söndag

Sköna, snoriga söndag här hemma. Och den där timmen vi förlorade inatt känns verkligen. Har sovit så dåligt pga förkylning och huvudvärk, men gav mig ut på en promenad som jag trodde skulle hjälpa och jag blev piggare för stunden faktiskt, men nu är huvudvärken tillbaka och det blir mycket te och honungsvatten idag.

Men det är en skön söndag, badrumsrenovering fortgår här och det börjar verkligen se färdigt ut, helt underbart. Och skönt att slippa leva i en arbetsplats. Det är skitigt hela tiden. Blir storröj när badrumemt är klart, hela huset ska städas, fönstrena ska tvättas, sofföverdragen likaså. Sen är det vårfräscht och så får vi njuta av nya badrummet! Mål i sikte tack och lov.

Nu tänker jag slå mig ner i soffan en stund, om lilla hjärtat tillåter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..