Garderobsfynd

15073-2724

Nej det vore väl att överdriva för den är varken gammal eller använd, sidenjackan från H&M. Det är det enda plagget från Madonna-kollektionen jag gillade, och jag hade gillat den ännu mer utan M på dragkedjorna och i fodret. Det förstör lite tycker jag och känns överdrivet. Kanske just för att jag inte gillade Madonnakollektionen i övrigt. Jag vet inte. Det är som linnena från Gina Tricot med tryck bak i nacken. Så onödigt.

Jackan är allafall väldigt skön och snygg till det mesta, gillar att den är supertight men den är nog i minsta laget nu när jag är HÖGGRAVID.

Ska nog ändra om loggorna på dragkedjorna sedan och använda den när den sitter lite bättre! Plus för sidenmaterialet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..