Shoppa-städa-sova?

Jag tänkte åka in till stan idag för att strosa runt lite eftersom jag är ledig. Men efter ovädret inatt så känner jag bara nej, jag orkar inte. Ska iväg på ett litet jobb imorgon dessutom så lika bra jag försöker vila idag så jag ser pigg ut. Shoppa kan jag ju göra på fredag! Måste försöka hitta någon sval sommarklänning, strumpor och underkläder.

Då får dagen tyvärr ägnas åt lite städning. Det är min man (nu kommer jag tjata hål i hududet på er med min man, make etc) som brukar dammsuga då jag nästan alltid får sammandragningar när jag gör det men vi får se om jag försöker idag. Annars finns det ju massa annat roligt att göra: tvätta, dammtorka, vika tvätt, stryka…
Ja ni ser vad trevligt jag ska ha det idag! Ska allafall unna mig jordgubbar i soffan när jag är klar!

Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..