Min vackra ring

Det är oerhört svårt att fota smycken tycker jag, det glittrar ju till av blixten så tyvärr blev det lite suddigt. Den är i vitt guld, med flera små diamanter i mitten samt diamanter på sidan om. Älskar den! Den är dock lite stor, det görs inga mindre och är svår att förminska pga diamanterna. Dessutom har jag nog ännu smalare fingrar när jag ej är gravid så jag har även två släta vitguldsringar som det är meningen att jag ska ha också, en under och en över. Ev kommer jag fästa diamanter på dem i framtiden, men just nu har jag bara denna ring. Trivs egentligen bäst så. Min make har en slät ring i vitt guld. Förlovningsringarna var i guld så dem har vi tagit av oss och ev ska vi smälta ner dem och låta göra ett smycke och ge till vårt barn.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..