Överraskade

Vi skickade ut inbjudningar till vår 25 års fest eftersom vi båda fyller 25 år i år. Jag fyllde i fredags. I inbjudan stod det att vi skulle mötas på en plats för vidare avfärd där det skulle bjudas på mat, dryck samt festligheter.

Igår när de kom till platsen stod en buss där och väntade. Jag och R var inte med. Min morfar, som visste om allting, sa att vi åkt i förväg för att förbereda med maten. När alla klivit på bussen åkte de en tur runt här på orten där de åkte förbi några ställen som betyder lite extra för oss. Morfar berättade om hur vi blev tillsammans, var vi gick i skolan, var vi bor och våra intressen. På slutet av turen åkte de förbi kyrkan där de stannade till och morfar sa att de skulle få en liten guidning därinne (då förstod de flesta redan var som var på gång).

Alla gick in och satte sig och efter några minuter började Öppna din dörr med Tommy Nilsson spelas, och vi skred in. Glömmer det aldrig! Det var riktigt vackert och kändes så innerligt bra!

15073-2406

Efter vigseln blev det riskastning (hjärtformade "risgryn" i hjärtaskar med rosett) utanför kyrkan och kramar och lyckoönskningar. Vi blev hämtade av en cremevit/beige hotrod efteråt som tog oss på en tur. Gästerna fick kliva på bussen där de blev körda till en gammal byggnad som har en fin festlokal. Där blev det mat, dryck och dans samt andra trevliga festligheter!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..