Stora skor?

Mail från Sofie:

Hej Engla!

Det är så att jag har väldigt stora fötter… Det kanske inte låter som ett problem, men det är det. Jag kan knappt handla skor i en vanlig affär längre, sist var jag tvungen att köpa ett par 43:or på herravdelningen, och ni kan ju tänka er hur kul det är… Jag vill ju kunna ha klackskor och sandaler osv, och det finns inte direkt på herravdelningen. Så nu kommer min egentliga fråga; Jag undrar om någon har något bra tips på var man kan köpa stora skor i Göteborg, som inte är allt för dyra (flera tusen). Det måste inte finnas i 43, ibland kan jag tom. ha 41 och 42, men jag vore jättetacksam för svar!

Tack på förhand// Sofie  =)

  1. Hej ! Även jag har samma storlek,köper oftast på nätet på olika ställe,fast jag får alldrig tag på fina sandaler.Innermåttet på skon är 27,3 vi kanske kan byta skor ibland? Just nu söker jag sandaler .Hör av dig kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..