Tema – Best of 2006

En dag kvar till nya året. Tycker ni det känns skönt eller vemodigt? Jag tycker det känns spännande. Ska bli roligt att se vad 2007 har att erbjuda. Men jag måste säga att jag har haft en fantastiskt 2006 med flera roliga händelser och överraskningar! Jag har pluggat klart, bloggen har fått massviss med läsare (Tusen tack!), jag har fått jobb hos Nelly, fått jobb som CNC-operatör och vi har renoverat massor i vårt fina hus.
Stilmässigt då. Vilka har varit mina floppar och toppar? Flopparna har jag försökt att undvika, men visst har råkat köpa något plagg i usel kvalité. Även om jag blir alltmer kräsen på den fronten. Mina favoriter blir svåra att välja, men nedan har jag listat de plagg och outfits som jag är riktigt nöjda med och kommer använda ofta.
Eftermiddagssol
Lördag
Ridstövlar

♥ Mina randiga shorts från H&M är underbara och ett av årets första kap.
♥ Klänningen med urringad rugg och rosett är en perfekt lbd.
♥ Chantalstövlarna kom efter många om och men hem till mig!

Måndag
15073-847
15073-1071

♥ Gillar stilrena outfits med lite edge. Här med svarta, spetsiga pumps till raka jeans.
♥ Mina Acne Hep Sunny blir bara skönare och skönare och är giva favoriter.
♥ Min skinnjacka från Acne kommer användas även 2007, och 2008 och……
Lördag
15073-1692

♥ Min Velvet-klänning med fickor har används ofta och min Chanel är årets köp!
♥ Sidenklänningen med vid nederdel är drömklänningen jag letat efter i över ett år.
Tisdag
15073-1535
Lördag

♥ Från C&C Californa kommer den här empireskurna klänningen som är så skön.
♥ A-linjeskurna plagg är ett mode jag fallit för. Smaragdfrön topp från Velvet.
♥ När jag fick köpa den här kjolen från V&R for H&M-kollektionen var lyckan total!

En liten present
15073-1126

♥ Mina Acne Hep Raw är välanvända och fortfarande ursnygga. Ett par klassiker som sitter som en smäck. ♥ Miu Miu-stövlarna har jag suktat efter länge och de är ännu finare i verkligheten!

Sedan har jag ju mycket mycket mer som jag älskar, men man får ju inte välja allt va? Eller får man det? Ok, då väljer jag allt…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..