Nya tag och rea

Nya tag idag, jo tjena. Men jag försöker. Idag ska vi på middag hos svärföräldrarna så jag har precis sminkat mig efter att ha vilat en timme. Ett mirakel vad smink kan göra med mörka ringar under ögonen. Nästan allafall.

Har ni börjat reashoppa än då? Jag är faktiskt inte särskilt sugen. Visst, hittar jag några snygga tröjor eller koftor i klassiska snitt i bra material så slår jag till. Men de tröjorna är ju svåra att hitta även till ord.pris. Och jag kommer ej att shoppa förrän i slutet av veckan då det säkert är utplockat. Jag är inte så förtjust i rean faktiskt. Men ni som tänkt slå till på en drömväska från Chloé eller Mulberry bör ju kolla in deras sortiment nu när et är rea. På nätet är det bl a Mulberry samt Luisaviaroma som gäller. Skynda fynda!

15073-1767

Browns har en ganska härlig rea, men det sinar snabbt. Jag gillar dessa smaragdgröna stövlar från Marni! Skulle passa utmärkt till min övriga garderob! Klassisk modell!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..