Tävling – Julklappen

15073-1759
Nu blir det tävling igen. Den här gången är priset den underbara klänningen från H&M. Storleken är 34a, vilket jag ångrar lite. Jag skulle beställt en 36a så kanske den skulle passa fler, men jag köpte en till 34a av bara farten, så det är alltså en storlek 34a som ligger i potten.

Det är viktigt att endast ni som kan ha klänningen tävlar, jag försöker kolla upp detta innan jag väljer en vinnare. Det känns mest rättvist.

Tävlingen går ut på att ni ska gissa vilken av följande trend som jag inte gillar i år. Maila svaret senast kl 17.00 idag lördag och märk mailet Julklappen.

1. Kjolar med hög midja

2. Skoletten med snörning

3. A-linjeskurna klänningar

Mail: EnglasShowroom@hotmail.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..