Ruschen

Jag bävade verkligen inför vår shoppa-mat-och-de-sista-julklapparna-dag som inföll just idag. Men det var faktiskt inte så farligt som jag trodde. Folk var relativt lugna och trevliga och vi hittade parkering med en gång. Så nu är vi hemma många timmar senare och känner oss ganska redo för julen. Eller redo och redo, tokstressad snarare med tanke på allt vi ska hinna med i morgon. Hu. Jag borde nog hoppa i säng snarast så jag orkar upp i tid….

  1. Ja det var inte alls så stressigt idag som jag trodde. Tyvärr måste jag ge mig ut imorgon också för att hjälpa en familjemedlem att hitta klappar. DÅ lär det vara stressigt 😉

  2. Sista minuten köpen är alltid jobbiga tycker jag. Därför valde jag att i år sitta i lugn och ro framför datorn och shoppa julklappar. På så sätt blir varje köp genomtänkt och personligt. Annars blir det lätt att köpa 5 lancomekit och dela ut bland familj och vänner. I alla fall för min del. Jag hittade faktiskt många bra julklappar på nätet i år! Hoppas att familjen tycker om dem också.
    God Jul och Gott nytt år!

  3. Ja mycket ska ficas. Igår la mamma och jag i 8 sorters sill och min bror rullade 400 köttbullar. Så idag är det janson, knäck och pepparkakor som gäller. Ha en bra dag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..