Get red

Rött är en klassisk färg som fungerar utmärkt som accent, tex läppstift, ett par röda skinnhandskar, pumps etc. Jag älskar klarrött och kommer definitivt införskaffa fler röda plagg och accessoarer framöver. Den här röda klänningen från ASOS.com kan jag inte sluta tänka på! Hade velat ha den på bröllopet, men det är ju "förbjudet" enligt någon konstig tradion. Jag förstår att man ej ska bära vitt eller svart, men rött? Har det uppstått när en person legat med brudgummen och sedan kommit på bröllopet i rött? Och sen dess är det förbjudet? Knepigt.

Ett par röda lackpumps från TopShop hoppas jag kamma hem från Ebay, perfekt i sommar till jeans och topp, och i höst och vinter till både vardags och fest för att pigga upp.

Röd top från H&M´s underklädesavdelning. Snyggt under en svart, v-ringad tröja, blå stupröt och svarta pumps. Den röda resväskan är från Wedins och finns i tre olika storlekar från 650:-

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..