mer choklad

 

Ska tvätta hela eftermiddagen. Jag orkar inte, men får tvinga mig själv för jag vill att allt ska vara rent till flytten. Gardiner, plädar, kuddar, täcken, + kläder och handdukar och sängkläder. Så det blir en tung dag på det sättet, men men. Det får gå.

 

Uppdaterat:
Igång med tvätten nu, går hyfsat, men så sjukt mkt. Traska iväg till ica med darlingen. Köpte chokladpudding *ler*…..nu kan det inte vara så många chokladvarianter kvar som jag inte ätit denna vecka. Men det är mest bara sånt jag äter nu…mat känns inge lockande. Kanske en burgare ikväll, om halsen känns bättre. Köpte Fredag och Klick!, stod inte mkt läsvärt där, hösttrender, ja men redan. Jaja, de har väl semester de med, men de får gärna vara lite tidigare med sina trender innan man redan läst om det överallt.
Hittar inga prickar i halsen sa älsklingen, så jag kanske inte har halsfluss då? Eller kan prickarna komma senare? Har ju mer ont idag än i förrgår, blää.

Pussen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..