ANNONS

två dubbla

/

Den här dagen rann iväg som vanligt. Kände mig så nöjd när jag satt på mig dagens outfit, fixat håret och satt på lite makeup så jag väckte älsklingen med massage. Det var populärt! Sen har vi hälsat på pojkarna och även varit till sthlm en sväng, men bara som sällskap åt en kille som skulle ha minimoto delar. Men när jag stod där så såg jag att i ena delen av affären höll en tjej till och hade en liten salong, fixade naglar, make-up mm. Hon var tyvärr inte där, men jag kika på grejerna och hon hade i.d smink. Ska vara så rent att man kan sova med det. Det fastnade jag för. Inte för att jag tänker sova med det, men jag vill ha en foundation som är ren och låter huden andas eftersom jag inte har felfri hy. Är det nån som har testat i.d? Jag vågade inte köpa, var ganska dyrt och visste inte vilken färg jag skulle ta…

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00