MIDIKLÄNNINGEN

 

Innehåller adlinks

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR / HÄR
HÄR / HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Ni är flera som vill ha tips på klänningar till dop, konfirmation, student och bröllop. Jag har massor av tips men tänkte börja med midiklänningar som Louise eftersöker. Jag tycker att man absolut ska våga satsa på en härlig färg som är så inne nu. Tänk olika nyanser av blått, mintgrön, ljusgul, puder eller lavendel.

 1. Min lilltjej ska döpas i juni och jag letar kläder till detta. Skulle vilja ha något somrigt och ”högtidsfint” med en tvist! Typ en jumpsuit eller något tvådelat i blommigt med ett snyggt linne till. Letar och letar men hittat inget kul… Skulle bli jätteglad för tips!
  Tack för en toppenblogg!

 2. Hej! Jag har aldrig kommenterat förut men har följt din blogg till och från under måååånga år, tycker att du skapat en himla mysig och genuin stämning här, så först och främst tack för allt det arbete du lägger ner för att ge oss läsare en härlig stund varje dag 🙂 Vill även passa på att säga att jag tycker podden kompletterar bloggen väldigt bra och det är kul att få ”lära känna” dig den vägen också, blir liksom lite mer ”på riktigt” när man får höra en röst och inte bara läsa text, så tummen upp för det, ni gör ett toppen jobb du och Johanna!
  Men nu till min fråga då, jag ska på bröllop i början av juni och det är klädkod kostym och, det lite kruxiga, jag ammar! Tänker att det kanske behöver vara omlott klänning/knappar/tvådelat. Du verkar ju ha sån koll på vad som finns i butik så tänkte att jag kan ju slägga ut frågan i alla fall 🙂 Keep up the good work! kram

  1. Åh tack för oerhört fina ord <3 Vilket pepptalk 🙂

   Det är många som önskar just det så ska se vad jag kan hitta 🙂 Jag tänker genast på en omlottklänning!

   Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..