WEEKEND STORY

 

Lördagen startade vi med scones till frukost som Robin bakade medan vi andra slappade i soffan.

Vi letar vårtecken för fullt och barnen kom springandes och berättade att det finns lila blommor i rabatten.

Sola i bikini på verandan i april? Ja det var över 25 grader på vår baksida och vi svettades ikapp och fick gå in och svalka oss emellenåt. Lyxproblem!

Vänder man blicken ut mot trädgården så ser det inte lika somrigt ut. Vi har fortfarande en del snöfläckar kvar så kommer ta tid innan det torkar upp och blir grönt. Men det är på G!

Mani gömde sig i en koja

På eftermiddagen ringde Ida och frågade vad vi skulle göra så då bjöd jag över dem till oss och så bestämde vi oss för att grilla, dricka lite bubbel och äta dessert. Så mysigt!

Idag var det simskoleavslutning för Enzo & Romeo. Romeos grupp var först ut och de hade klädsim! Kul tyckte han och det delades ut diplom & glass.

Efter simskolan så lagade vi tacos och jag har vikt tvätt och packat barnens ryggsäckar. Nu blir det kväll med Beck och godisskålen.

En skön, lugn helg. Precis en sån man behöver emellanåt.

Kram/E

      1. Vilket märke använder du? Året runt? Tycker man lätt ser flottig ut och det har jag aldrig sett att du gör

        1. På BUS? Jag använder Cocoa Brown som jag skrivit om innan. Den gillar jag. I ansiktet testar jag nu en ny grej som jag tänkte recensera. Man droppar några droppar i sin dagcreme så håller man på så till önskad effekt uppstått. Man blir inte flottig.

  1. Tack tipsen angående BUS…ska genast skicka efter.
    Det är nämligen så att jag ska på min sambos barns konfirmation i Maj och hela deras släkt ska vara med och jag måste hitta en passande klänning tills de är dags… kan inte du snälla hjälpa mig…. får panik. Var finns klänningar som går till knäna och som passar till konfirmation? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..