5 FAVORITER

 

 

Jag tänkte visa upp 5  favoriter från min garderob varje vecka så du får lära känna min garderob lite bättre. Och även jag! Tänk så många skatter man har som man ibland glömmer bort. Blir jätteroligt att plocka fram både nyare och gamla favoriter.

Nu kör vi!

 

Denna guldklocka från Certina är det enda jag har kvar från min morfar. Eller nej det stämmer ju inte, jag har ju en byrå också som han gjort åt mig, som idag står i Romeos rum. Men annars är det denna klocka som jag fick ärva av morfar Rolf. Jag har haft den i en ask i byrålådan men funderar på att börja använda den, har inte varit redo innan. Jag ska lämna in den för att byta batteri och ta bort ett par länkar, men glaset som är lite repat på ena sidan vill jag ha kvar. Det är ju morfars användning som repat den liksom. Älskade morfar! Och prylar är inte det viktiga här, min morfar har gett mig den mest fantastiska förmånen att ha honom som förebild i livet, och det betyder med än något såklart ♥ Fint ändå att få ha hans klocka på min arm.

Denna clutch från Louis Vuitton är en favorit som passar så himla bra att bära till den lilla svarta, eller till en vit boho-klänning, eller till armyjackan och jeans. Den fungerar alltid!

 

Jag är väldigt förtjust i armyjackan och denna goding fann jag på Mangos mellandagsrea . Den har massa broscher på och så älskar jag de blå fuskpälsdetaljerna på ärmarna. Den blir liksom lite galet härlig och blir snygg att bära till en basic outfit, till en maxiklänning eller över ett enkelt svart fodral.

Jag är ju som sagt förtjust i lite mer damigare väskor, att matcha till en mindre damig look och denna goding från Boss gillar jag massor men har använt den alldeles för lite. Det ska det bli ändring på. Jag har ju en annan svart vardagsväska, nämligen min Givenchy Antigona men den funderar jag faktiskt på att sälja till förmån för en annan väska.

Mina boots från Gardenia suktade jag länge efter i höstas. De sålde slut snabbt, kom in igen och till slut fick jag tag på ett par. De känns både nätta, rockiga och coola på samma gång, och är riktigt sköna! Ska bära dem till maxiklänningar när det är varmare men de är lika snygga till jeans och en croppad byxa.

Gillar du detta inlägg? Tryck gärna på hjärtat nedan (gäller såklart alla inlägg du tycker om) Kram/E

 

LOADING..