LADDA OM

 

 

Hej fina du! Hoppas du haft en fin helg och kunnat ladda batterierna. Det är väl ändå det helgen är till för? Den går ju så snabbt bara! Vi har myst både hemma och i huvudstaden. Ska vi kanske kika lite?

Igår checkade vi in på Diplomat i Stockholm och vi var sena och ungefär lika griniga på varann som under veckan. Ingen bra start. Men vi checkade in, tog ett glas bubbel och började skratta ganska så snabbt. Gud vad vi behövde denna date!

Det blev middag på Grill och prat om allt sånt man inte hinner, eller orkar, prata om annars. Timmarna flög iväg. Vi försökte få biljetter till nån show också men det hann såklart bli slutsålt så vi valde att kika på Mello! Föräldrar på vift, vi är inte så kräsna haha och hoppar gärna i säng innan midnatt. Gud vad tråkigt det låter nu när jag skriver det men ja just denna helg var det verkligen bara att få umgås som var prio. Visst är det kul med mer drag ibland OCKSÅ. Det beror helt på. Men att gå ut och dansa natten lång är ganska mycket förbi.

På promenad genom stan…

Vaknade upp utvilade, slog på Nyhetsmorgon och gjorde oss redo för frukost.

Älskar hotellfrukost! I alla fall när den är bra och den här den är riktigt bra!

Tröja H&M // Jeans Levi´s 501 // Boots Gardenia
Fuskpäls StyleLevel // Väska Gucci

Armgodis!

En härlig helg med prat & skratt, pussar, hålla handen och bara vara vi. Man behöver det ibland. VI behöver det ibland. Ladda om, och komma tillbaka med ny energi.
Här hemma har vi haft en skön söndag med barnen och deras kompisar på besök. Vi har bakat pizza, bastat och förberett inför en ny vecka. Hoppas på en vecka med friska barn nu. Vågar knappt skriva det. Det går både magsjuka och influensa nu och grabbarna har betat av båda två… Nu vänder det va?

Kram/E

LOADING..