KNUTMASSO

 

Bild från 2011 (!!!) när jag var utklädd till polis på Knutmasso. Jag var riktigt mörkhårig då, har nästan glömt bort det. Snyggt men det krävdes att jag var riktigt solbränd för att inte försvinna. Jag har så ljusa drag i övrigt så trivs bäst i ljust hår. Helt fantastistiskt att jag var så där brun i januari dock, och väldigt nybliven trebarnsmamma. Det var bättre förr haha!

Igår var det alltså Knutmasso här i Gimo. Många har planerat och byggt, sytt och klippt och klistrat månader i förväg. Gimo-borna går all in och det är en härlig tradition som lyser upp i januari. Igår såg vi riktigt fina byggen som Smurfarna, Tomas Tåget, sumobrottare, riddare, pirater, clownen från Det mm. Barnen älskar det och vi gick och kikade på paraden igår kväll innan vi gick hem och åt kladdkaka, drack bubbel och bastade 🙂 Nästa år kanske vi är med ock klär ut oss. Det är ju så kul! Så mycket annat som kom emellan denna gång.

Idag ska vi storhandla mat och sånt göra. Inte min favoritsyssla men R går på jour imorgon så skönt att göra sånt innan. Vi ska nog hinna med trevligheter också. Önskar dig en härlig söndag!

Kram/E

LOADING..