KLÄNNINGAR MED RABATT

 

Innehåller adlinks

1. // 2. // 3.  // 4.

5. // 6. // 7. //  8.

Boozt ger denna helg 10% extra rabatt på alla klänningar & skor som är på rea. Finns många fina klänningar att välja mellan. Jag diggar alla dessa ovan och är inne på midi-längden som du kanske ser. Såå snyggt!

Shoppa HÄR och ange koden EXTRA10 för att få den extra rabatten. Kram/E

 1. Såg ett inlägg om adlinks hos Sandra Beijer och det kändes så bra att hon förklarar för sina läsare hur saker och ting funkar. Det var någon kommentar om adlinks och klick på något av dina inlägg häromdagen.

  Istället för att somliga läsare ska misstro dig (och alla andra bloggare) så förklara! Gör ett inlägg som talar om hur vad som är viktigt för dig för att du ska kunna driva bloggen. Så slipper du nog kommentarer om hur många sneakers du har, att du länkat hit och dit och så vidare. Jag tror att många vill veta mer om sådant.

  1. Jag svarar självklart på frågor! Gällande adlinks så kan jag då tipsa om en outfit, rabattkod, inredningsprylar mm som jag gillar från olika butiker. Jag länkar via olika nätverk för då får jag en procent på ev köp. Det är en del av min lön. Men jag väljer alltid själv om och vad jag vill skriva om. Jag har inga färdiga kollage utan det är mina egna tips. Kram!

   1. Jag menade verkligen inte som kritik av dig utan som ett sätt att slippa ha läsare som misstror dig titt som tätt. Förklara i ett inlägg eller flera vad det är som genererar din lön. Hur saker funkar. Hur samarbeten går till. Tror du skulle slippa en del kommentarer efter det.
    Keep up the good work!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..