VECKA 46

Vi är redan inne på en ny vecka där jag måste prioritera vila. Ska börja läsa Hjärnstark som jag lånade hem för ett par veckor sedan. Hört så mycket gott om den.

Måndag: Mama-gala & samarbete för Tradera/Unicef

Tisdag: Blogga, skicka fakturor och spela in podd! Vi snackar om galan, prestationsångest och pengar

Onsdag: Gymma, blogga, fota samarbete, vlog, outfit

Torsdag: Gymma, Inspopodden släpps, förbereda samarbete som ska upp i helgen, psykologen, fota outfit

Fredag: Gymma, önskeinlägg, möte podden?

Lördag: Utflykt familjen, outfit

Söndag: Gymma, baka, vila

  1. Bra med vila! Det behövs!
    Hur mycket skulle du säga att du jobbar? Tänkte med tanke på din utmattning? Heltid? Mindre? Kan tänka mig att det är svårt att avgränsa i ditt jobb som är lite mer flytande?

    1. Ja det är så svårt! Jag försöker lägga upp det på halvtid just nu men det är oerhört svårt med ett jobb där man alltid måste uppdatera, ha inspiration och hänga med. Men i det stora hela funkar det bra och jobbar jag mer en dag så jobbar jag mindre nästa.

  2. Hej!
    Ska också börja lägga upp kommande vecka så här för min egen skull i min anteckningsbok. Tror att det stressar ner för attman får grepp om veckans alla måsten. Tack för inlägget! Skriv gärna vad du tyckte om boken!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..