CLEANT

 

Bland det godaste, och enklaste, jag vet till vardags är laxfilé med färskost, citronpeppar, broccoli & sparris. Need no more! Perfekt som lunch eller enklare middag. Igår år jag kallrökt lax med potatis & gräddfil. Också en favvo. Känns lite somrigt.

Hemmet är nystädat och det känns alltid lika skönt. Välkommen helg så att säga : ) Nu ska vi duka fram mackor, citronvatten och kanske en bit choklad framför Wahlgrens Värld. Kram/E

  1. Alltså eran ‘vind’ är bara såå fin! Kommer inte ihåg om du berättat ifall ni gjort om den själva eller om den var så när ni flyttade in? Vi flyttar till hus snart som har en råvind som skulle kunna göras om till boende yta. Man blir ju såå sugen på det när man ser dina bilder! Men har noll koll på om det ens är rimligt att tänka att vi ska göra om den nångång. Har inte den blekaste aning om vad en sån grej kostar?!
    Sjukt fint har ni det iaf, och va härligt med nystädat! Det tycker jag det sällan blir överallt samtidigt här hemma tyvärr, man hinner städa hälften ungefär sen får man sanera efter att ungarna rivit fram grejer på nått annat ställe.. och så håller det på 😂
    Kram

  2. Hej! Hoppas det går bra med bloggflytten. Alltid skönt med nystädat hem, fyllt kylskåp, tom tvättkorg mm. Vart är er fina säng köpt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..