HELGERNA I HÖST

 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Bilder från vår datenight i Stockholm i fredags.

Jag sitter och planerar lite för hösten och mellan Robins jourveckor/helger så försöker vi planera in roliga saker. Både på egen hand, tillsammans och med hela familjen. Vi har påbörjat ett ganska stort projekt här hemma (poolbygge mm) så helgerna och veckorna är ganska så fullspäckade men däremellan behöver vi ju också vila och umgås, hitta på saker som ger energi osv.

Jag ska iväg med min syster om ett par helger (wooop wooop), sedan ska jag & R ha en fest här hemma, han fyller år, pojkarna fyller år, det är lov, jag & Jolie ska ha tjejhelg med vänner mm. Så mycket skoj att se fram emot! Och så skulle jag vilja åka iväg i ett par dagar med hela familjen under höstlovet. Vad kan man hitta på inom Sverige? Tänkte spa-hotell men är det roligt för barnen? Finns det barnanpassade sådana? Andra tips? Tänker roliga aktiviteter, lite vila, god mat, mys, skratt och äventyr.

Har du någon idé så tipsa gärna : )

Kram/E

 1. Gu va kul med olika aktiviteter inplanerade sådär. Här tänker jag mest på att få sova just nu Haha, jag ska jobba nån vecka till sen ska jag förhoppningsvis få ett par veckor på mig att vila ut innan bebisen kommer. Passa på att få lite ensamtid med de andra barnen❤
  http://lotte4.blogspot.se

 2. En kryssning kanske kan vara kul? Vet att det finns nåt hotell med äventyrsbad i Finland. Tror man kan boka paketresa dit med Viking Line. Vi har funderat på det ett tag, men inte ”kommit till skott” än. Sen vet jag att det finns ett fisk-spa i Stockholm som är extra barnvänligt (enligt hemsidan iaf), och relativt billigt också. Det ska min son få i födelsedagspresent…😊

 3. Låter som en mysig höst! Har sett The Steam i Västerås hos andra bloggare, vill så gärna åka dit men ligger lite långt från Malmö, ser så otroligt fint ut + att det ligger granne med Kokpunktens äventyrsbad – något för alla med andra ord!!
  Kram från Skåne

 4. Om det inte måste vara i Sverige kan jag verkligen tipsa om Caribia i Åbo. Ett mysigt hotell där det finns både vattenland och äventyrspark (ingår ej i hotellpriset, men kostar ca 100/pers har jag för mig) på hotellet. Vi har vart där två gånger och har vart ett stort gäng och det var roligt för både vuxen som barn. Som vuxen är äventyrslandet roligare än tex busfabriken då det finns lek /tävling även för vuxna. Hotellfrukosten är bland den godaste jag ätit med tex finska piroger och äggröra, och så finns det chokladfontän som barnen uppskattade 🙂 De har några olika restauranger på hotellet, och den maten tyckte vi också var bra. Rekommenderar varmt!

 5. Ett tips är att bo på Steam hotel i Västerås som ligger vägg i vägg med actionbadet Kokpunkten. Har endast bott på hotellet och därmed inte testat actionbadet men det verkar vara väldigt populärt!
  Hotellet tror jag att du skulle älska! Så vackert😍

 6. Åh kom till Götlaborg;) bo på St Jörgen spa Hotell,o sen på kvällen åker ni och upplever halloween på Liseberg,åker ni senare är det jätteroligt att gå på jul på Liseberg :))) ha en fin dag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..