REN KÄRLEK

Processed with VSCO with a5 preset
Idag var det alltså dags för ett besök hos ögonläkaren för Romeo. Hämtade honom efter lunch i skolan och han var riktigt laddad och har längtat efter den här måndagen. Mest för att få egentid : ) 

Processed with VSCO with a5 preset
Min lilla kämpe! I en timme fick han svara på frågor, undersökas och undersökas igen. Älskade älskade Romeo. Fantastiska unge!

När vi var klara så ville Romeo äta (blir extra hungrig när man haft simskola på morgonen dessutom) så det blev en andra lunch följt av storhandling av mat och fika : )

Processed with VSCO with a5 preset

Jag tog den största soja-cappuccinon på Starbucks eftersom kaffet hemma var slut imorse så jag behövde ta igen lite koffein så att säga : ) Den sveptes nästintill!

När vi kom hem så blev det en powerwalk innan R drog iväg på brandövning. Jolie har vilat hela eftermiddagen och känner sig hängig så jag misstänker vab imorgon. Det är verkligen sådana tider nu. Grannarna har varit sjuka, många av barnens klasskompisar är sjuka och här hemma har det börjat att snoras. Typiska skolstartsbassilusker.

Processed with VSCO with a5 preset

Älskade Gucci. Om ett par veckor fyller Gucci & Armani 14 år! Herregud så vi älskar dessa katter. Jag menar, jag vet ingen som har sådana här kärleksfulla, gosiga och mysiga katter. De är som hundar. Jag tycker inte att de känns gamla och jag hoppas de lever i minst 10 år till! Jag är så rädd för den dagen de inte finns med oss längre. Vet inte hur jag kommer hantera det. Eller barnen. De älskar dessa familjemedlemmar så oerhört mycket och jag tycker det är så fint att ge barnen möjlighet till att ta hand om djur och känna den starka kärleken. 

Det gör ont i hjärtat, så där hjärtkrampande ont när jag tänker på att de börjar bli gamla. Jag slår i från mig tankarna när de kommer men ibland väller det bara över en. Kan inte stoppa tårarna. Tack för att vi fick ta hand om dessa små tussar en kall oktoberdag för 14 år sedan. Tänk att det var min morfar som hittade dem. Nyfödda av en kattmamma utan hem. Kattmamman flyttade dem sedan innan vi hann se dem och vi hittade dem en kväll, alldeles ensamma och övergivna. Så tacksam för det ♥

Just nu ligger både Gucci & Mani bredvid Jolie och sover. De känner att hon är sjuk och det är inte ofta katterna ligger bredvid varandra nu på senare år. Men sista veckan har de faktiskt gjort det då och då. 

Kram/E

 

LOADING..