Höstfavoriter

Fått frågan vilka mina favoriter från La Redoute´s höstkatalog är och nu har jag kikat, sållat och kikat igen. Precis som jag brukar göra. Vad "behöver" jag? Vad kommer jag använda?
– Föll slutligen för detta fina linne i bomull från Antik Batik. Söta detaljer som gör att det blir snyggt till en tight skinnkjol och kofta över tex eller bara till jeans. Enkelt men ändå lite vardagslyx som passar lika bra till festligare tillfällen. 
Cashmerekoftan i grått i lång modell passar finfint till linne och leggings eller över en klänning. Så mysigt när det är kallt och dessutom en klassiker som håller flera säsonger!
– Slappt linne i kaffebrunt från American Vintage. Snyggt lager på lager, som det är, under kofta eller tröja. Många fina användningsområden.

15073-2727

Ange rabattkod 72280 så får du 15% rabatt!

 1. Tänkte bara fråga vad din man och andra nära och kära kallar dig för?
  På bloggen heter du ju Engla, men du får ju post under Anna(efternamnet Harjunpää är väl finskt?).

 2. Gäller rabatten endast på de plaggen eller på allt hos La redoute? Beställde nämligen precis en massa kläder därifrån så det hade varit lite småsurt om rabattkoden gällde för det 😛 Menmen.
  Kram och tack för en toppenblogg!

 3. Hej Engla och alla läsare! Har en fråga som någon kanske kan hjälpa mig med! Skulle vilja ha schampo & balsam med kokosdoft. Vilka märken och var kan man hitta det? Tacksam för hjälp!

 4. Oh, gud vilka fina saker! Jag har inte hunnit öppna den katalogen än, blir så när man är borta på semester – men nu så! Tack för tipsen! 🙂

 5. Har också spanat och sållat. Gillar en stor kofta i början av katalogen. Har också spanat på linnet du vill ha. Förvisso användbart men jag väntar allltid tills det blir 30% med vissa plagg. Linnet är inte så speciellt. Det får vänta.

 6. tack för en bra blogg… har blivit helt beroende av denna sida… min pojkvän och jag sitter här och diskuterar vad en cnc-operatör är kan du förklara va du jobbar med så jag får tyst på honom 🙂

 7. Hittade en La Redoute katalog här hemma, de va mammas, men jag egnade en hel eftermiddag åt att kolla igenom om och om igen, ringa in de jag ville ha, så skönt o bara ligga i solen och mysa med en La Redoute katalog :)gillade också de där linnet 🙂 ska nog beställa det!
  Kramar carro

 8. Rabatten gäller på alla varor utom nedsatta som jag förstår det!
  Lotta, Sofie eller vad du heter (ej publicerad kommentar): Du är hemskt lätt att spåra (jag ser ditt ip.nummer under olika namn varje dag) och jag ber dig skaffa dig ett liv och sluta terrorisera folk. Det är bara dina kommentarer som ej publicerats senaste tiden och du blir upprörd. Jag förstår att du mår dåligt men det blir inte bättre av att du håller på så här. Gratis mail kan du skaffa tex via Hotmail. Gör det och maila mig dina synpunkter så ska jag läsa dem noggrant för något vill du mig antar jag? Får bara ingen viktig info av dina kommentarer, de är bara röriga och osanna. Känns som jag bara vill ge dig en kram och hjälpa dig komma till rätta på något sätt. Lycka till hursomhelst och välkommen att maila eller kommentera under ditt rätta namn och med mailadress! (Bara jag som ser mailen så du behöver ej oroa dig)

 9. Hej Engla och tack för LaRedoute-koden!
  Splendido – nu ska här shoppas 🙂
  Trist med fegkommenterare…
  De finns ju tyvärr alltid människor som inte kan unna andra lycka – klarar inte av det helt enkelt.
  Du har ju mycket att avundas!
  Ha nu en underbar sensommar och njut av att bli en familj och du…logga ur och bara ta hand om er!
  Vi väntar 🙂

 10. Hej jag heter Paul och är avundsjuk på alla minkfarmsuppfödare, för jag själv är en orm och gillar att äta minkjävlar.
  Hur ställer du dig i frågan om djurplågeri på ormar? med tanke på ditt agg mot ormar

 11. det är Jane Birkin på bilden, hon är 60 år gammal, ser otroligt bra ut för sin ålder tycker jag. Snygg kofta.

 12. Och efter min kommentar till ”Lotta, Sofie” kom tre till i olika namn. Tror du inte jag ser att du spelar tre olika personer på raken. Stackare. Måste tagit tid att skrivit så långa kommentarer helt i onödan.

 13. Åh, jag är sugen som bara den på att rusta upp höstgarderoben. Massor av kataloger som kommer i brevinkastet och New York om bara 2 (!) veckor. MEN jag ska plugga i Indien till hösten och där är det både annat väder och en helt annan dresscode. Så jag får nöja mig med att kika och spara pengarna istället… Indien är ju inte heller fy skam =)

 14. Snygga bilder och outfitts, vad har du för kamera? Och hur gör du dina kollage, photoshop? (jag är nybörjare)
  Sjukt bra blogg föresten!
  Tack på förhand

 15. Hej Engla!
  Tack för en härlig blogg. Kan inte du tipsa om lite bra outfits för oss som har dresscode på jobbet? Jobbar på kontor och måste vara lite mer dressad om dagarna. Tack på förhand och ha en mysig dag i solen.
  Pernilla

 16. Tänkte tipsa om en till rabattkod från La Redoute som precis damp ner i brevlådan: 72060, då får man 10% på höst/vintersortimentet, 35% på vår/sommarsortimentet + hemlig present värde 99:-.
  Keep up the good work, Engla! Jag läser varje dag men kommenterar aldrig. Ha det gott!

 17. Hejsan Engla!
  Pa de senatse bilderna pa dig ser det nastan ut som om du ska spricka, men oj vilken fin gravid kropp du har, dock forstar jag att du borjar komma ratt nara fodseln (speciellt som jag tror du namnt att det ar beraknat till forsta veckorna i augusti).
  Och just darfor sa skulle jag vilja onska dig all lycka till med bade fodsel och babis, medan jag kan och jag hoppas aven att du tar en liten vilopaus da den lilla ar fodd.
  Tycker for ovrigt att plaggen fran LaRedoute ser toppen ut, sa katalogen bestalls nu 🙂
  Stor kram fran Stina

 18. Åh, alla dom där kläderna vill jag ha (L) Speciellt koftan, men jag är rädd för att jag inte har så mycket pengar att lägg på kläder just nu 😛

 19. Ja de var snygga och fina höstfavoriter. Japp det är bra att ställa sig frågan vad man kommer använda när man köper kläder, så man är säker på att de verkligen kommer användas 🙂

 20. Hej Engla! Jag har en liten fråga till dig, jag undrar vad det är för höstjackor som gäller i år samt är min fråga om vinterjackor.
  Jag köpte en boomerang jacka förra året som jag trivs, tror du bommerang jackor håller i år med? Tycker du att det är snyggare med päls till boomerang jackan eller utan? eftersom jag köpte min utan päls, bör jag köpe en päls till min jacka?/ tack på förhand

 21. Matilda: Jag har shampoo och balsam från L’anza som luktar kokos! Flaskorna är azurblå-gröna och heter ”Healing moisture” Shampoot är ”Tamanu cream” och balsamet är ”Kukui nut”… Jag har fått dem i födelsedags present men jag vet att de finns att köpa hos vissa frisörer. Lycka till (hoppas att du läser så här gamla kommentarer…)
  =)

 22. ”Fått frågan vilka mina favoriter från La Redoute´s höstkatalog är”
  Varför ska man vrida allting hundra grader snett? Säg bara som det är, du är sponsrad av la redoute och ska alltså i deras namn försöka sälja lite kläder och gud vet vilken summa du får för det. Och endast dumma snedvridna människor skulle se denna kommentar på ett negativt sett, för inget illa menat. Men jag anser bara att man ska säga sanningen. Inget konstigt att företag använder smygreklam, men att dne vanliga pöbeln är ett tacksamt offer…herrgud med dagens konsumtion!

 23. Ja , det var fina kläder men jag har redan mycket av den sorten.
  Det var någon som frågade om kokosdoft, Oriflame har en serie med kokosdoft.
  Till Sofie, Lotta eller vem det nu är så kan jag säga att man ser verligen IP-numren, ifall du skulle tro att Engla ljuger. Jag har själv en blogg, och under alla kommentarer står ett IP-nummer som bara jag kan se. Så jag kan rekommendera dig att sluta störa Engla, det kan ldea till böter m.m. enligt lagen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..