Ett par skor

Jag har ungefär ett par skor som passar nu, mina rosa flipflops från Victorias Secret. De bruna remsandalerna jag skulle ha idag fungerade inte, spände åt för mycket. Så nu kommer jag väl bo i de rosa flipflopsen. Nice. Dessutom har jag fått så mycket vätska i händerna att de börjat värka, känns lite obehagligt emellanåt.

Nu ska vi på fika hos vänner med tre små pojkar (känns som vi inte gjort något annat än fikat och hälsat på folk under semestern. Men vi har bjudit på fika med, har ju vår kaffemaskin nu. Blev en från Krups.)

 1. hej engla. Jag älskar verkligen din blogg, följer den varje dag. men jag har en fråga, när är det ”tänkt” att ditt lilla underverk ska komma?

 2. hej engla. Jag älskar verkligen din blogg, följer den varje dag. men jag har en fråga, när är det ”tänkt” att ditt lilla underverk ska komma?

 3. Det är så där i slutet av graviditeten. Jag svällde upp massor. Men jag tror det är lättare sommartid eftersom man kan ha sandaler av olika slag som går att spänna ut. Jag fick barn i april så det var ju nästan vinter. Kunde ha på mig ett par slitna gamla adidas superstar, inget annat. och det värsta var att mina fötter svällde ännu mer EFTER förlossningen så jag fick köpa nya skor efter en vecka – som jag använde kanske tre dagar för då gick svullnaden tillbaka.

 4. Det är så där i slutet av graviditeten. Jag svällde upp massor. Men jag tror det är lättare sommartid eftersom man kan ha sandaler av olika slag som går att spänna ut. Jag fick barn i april så det var ju nästan vinter. Kunde ha på mig ett par slitna gamla adidas superstar, inget annat. och det värsta var att mina fötter svällde ännu mer EFTER förlossningen så jag fick köpa nya skor efter en vecka – som jag använde kanske tre dagar för då gick svullnaden tillbaka.

 5. Usch låter jobbigt det där med händerna. Jag har fått båda mina barn på vintern så jag har sluppit att få så mkt vätska i kroppen. Däremot fick jag foglossning. Aj aj aj säger jag bara. Men det är ju tur att du inte har så långt kvar. Hoppas att allt går bra för er med bebisen. Kram

 6. Hoppas du får en trevlig lördagskväll. Min pojkväns semester och mitt lov har också till stor del gått åt att hälsa på släktingar. Det är sånt man har svårt att hinna annars, men ibland får man ju se till att få lite tid bara för varandra också.

 7. Har hört att man brukar svälla mycket i händer och fötter… Många som får tillbringa sista tiden i flipflops! Tur att det inte är mitt i vintern 🙂

 8. aah men de precis så det ska vara när man har semester! ta dan som den kommer och göra de man känner för, -som att fika med nära och kära!
  ps. gillar de rosa grymt mycke, har själv ett par! 🙂

 9. Hejsan, jag vet inte om du har koll på det här men jag tänkte chansa iallafall! Du känner till de berömda NY Yankeeskepsarna? Well, jag har letat efter ett par sådana örhängen och tänkte kolla om du vet någonstans i Sverige, Florida eller på internet som man kan köpa sådana? Tack på förhand!

 10. När du känner dig svullen… ta ett bad i badkaret eller i en pool. Då går svullnaden ner. Det är vattnet som trycks tillbaka in i kroppen och så kissar man ut det, som min barnmorska förklarade det. Lycka till.

 11. Hej Engla. Eftersom din blogg är en av mina favoriter satt jag häromdagen och läste igenom några gamla inlägg som du hade skrivit, och kom då över ett där du hade skrivit om Louis Vuitton Noe. Det är den väskan jag går runt och fudnerar på om jag ska köpa och jag tänkte kolla om du visste vad den kostar i LV affären i Stockholm?
  MVH Misha

 12. Känner igen det där med att samla vatten i benen, i händer och HELA KROPPEN. Det går ju över förstås, men det kan verkligen vara jobbigt. Låter härligt med en kaffemaskin. *önska*
  Kram, J

 13. Hur oändligt mycket onödiga saker shoppar du egentligen? Rätt sjukt, me tanke på att de finns människor i världen som har ett betydligt hemskare liv än dig.. tragiskt

 14. Hejsan!
  tänkte bara höra med dig (eftersom du bloggar för nelly & noel)…de såkallade Graphic Boots hade jag tänkt köpa men de står ingen beskrivining om dom….är dom varma? bra till hösten? kan man ha dom till jeans?
  vore tacksam för svar!
  tack för en underbar blogg!
  Kram

 15. Hej Engla! Läste i ett gammalt inlägg att du påbörjade sjuksköterskeutbildningen men att du hoppade av för att det inte kändes rätt? Jag har följt dig under ganska lång tid och jag måste säga att jag tror att (utifrån det intryck jag fått iaf) du skulle bli en väldigt bra sjuksköterska? Varför ville du inte fortsätta?
  Skulle också vilja veta vad du tycker om second handbutiker?
  Kramar

 16. Det där känner jag igen o det är INTE roligt!! STACKARS dig! När vi väntade vår dotter (född 28 juni 2005) så hade jag på slutet strl 41 i skor, är vanligtvis en strl 38 i skor. Det värkte, stack o bultade i fötterna och de var stora som handbollar med tår som såg ut som prinskorvar =(
  Nu kan man skratta åt det hela, men då var det inte roligt!!
  Må så gott, du gör ett KANONJOBB m den fina magen!!
  Kram från Suzanne

 17. Usch, jag gick upp nästan 20 kg i vätska bara, det var hemskt. Det enda jag kunde ha var också ett par flip-flops… men det blir bättre, när bebis är född iaf. Håll ut!

 18. Kommer ihåg hur mycket vätska jag hade i kroppen. Direkt efter förlossningen tittade jag på mina ben och kände knappt igen dem, då all vätska var borta och de var mycket smalare än vad jag var van vid;)

 19. Jag köpte två nya skor två veckor innan min förlossning. Butiksbiträdet kände nog sympati för mig som kände mig stor som en häst och flåsande försökte få på mig skon, men jag fick köpa en storlek större. Och så fick jag fett med rabatt 😉

 20. Jag känner igen det där från min graviditet. Vattensamlingen är ju inte såå himla rolig alltså. Mycket svårt att klä sig snyggt också, när fötterna enbart går i IKEAs badrumstofflor eller flip-flops *S* Turligt nog är det ju bara på slutet man samlar på sig en massa vatten. Målet är ju i alla fall inte långt borta, om man säger så. Vet inte exakt när du är beräknad att föda, men jag passar ändå på att önska dig lycka till! (antar att bebis kan komma så gott som när som helst nu?).

 21. (brukar inte skriva kommentarer fast jag läser dagligen)
  tror du att du kommer hinna blogga på samma sätt då bebisen kommer? hoppas det 🙂 o kommer ni att komma till finland på semester igen??

 22. På tal om ingenting… Jag tror du får en flicka! Du är så inne på allt som är rosa just nu! 🙂 Lycka till med slutspurten av graviditeten och vila då tillfälle ges! Det lönar sig, tro mig! 🙂

 23. Men Engla, bjuda på mer, tack!
  Calle Schulman har passerat ditt sidovisningsantalet med över 10.000 redan ju!
  Däremot han kommer säkert att vara flyttad till Profssbloggarlistan när någon köper ut hans blogg, så du blir ettan igen tror jag.

 24. Hello Engla =)
  Det förstår jag. Krämpor till tåls för snart kommer er skatt hehe. KUL!
  Samma här. Vi har hunnit hälsat på två morfar, två farmor och två familjer, min och tjejens. Fullt upp i sommar. Men det är det värt. Speciellt de äldre uppskattar oerhört när man besöker dem. Har du hunnit med släktingar också?
  Ha det fint!
  Krams

 25. Förstår att du längtar! Men SNART så… 🙂
  Åker utomlands i morgon och hinner det sätta igång innan jag är hemma igen så LYCKA TILL!!! Även om jag inte känner dig så känns det jättekul o spännande att få se vad det blir. 🙂 Tror att du kommer att bli en toppenmamma! ..med tanke på att du verkar vara en så himla gullig person.
  Kul att ni hittade en kaffemaskin tillslut. 🙂 Vi ska oxå köpa en, kollar runt för fullt.. Är ni nöjd med er?
  kram

 26. Ja vi är nöjda med maskinen! Favoriten är latte och vanligt kaffe med lite mjölk 🙂
  Pelle: Ja släkten får man inte glömma, de blir så glada som sagt och de är värdefulla. Tycker att man jobbar för mycket och aldrig är hemma 🙂 Kram
  nettis: Tack rara, känns skönt med stöd även från okända! Kramar!
  Kram på era alla och tack för rara ord och fint stöd!

 27. Lider med dig… vet hur det känns med svullna fötter och händer… Var glad åt vår andras orut med vädret, för hade det varit lika varmt som förra sommaren när jag gick höggravid hade det varit om möjligt ÄNNU jobbigare.

 28. Jag repeterar: INVESTERA I ETT PAR BIRKENSTOCK!! Du behöver aldrig ångra dig, eller ägna mer än 10 sekunder av din tid att försöka välja skor. På fredag åker jag till hettan runt Medelhavet. Skopacklista: Endast mina Birkenstock!!! Det är inte kul att försöka vara chic om fötterna när de är som elefantftassar. Då är det bättre att bara tänka på det bekväma och leva i stället ! 🙂

 29. Det hade man kunnat räkna ut för längesedan: att du inte skulle kunna ha många av de fina skorna du visat här på bloggen under våren. Sista gravmånaden var en pina för fötterna tyckte jag. Tyvärr gick jag upp en skostorlek efteråt. Hade då 37 nu har jag 38…. är inte den enda personen som råkat ut för det. Lycka till !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..