Snygg i regn

15073-2712

Gummistövlar har väl aldrig varit mer användbart än i sommar, som tur är så finns det en hel del snygga modeller. Denna modell från Viking är ny och påminner lite om Hunters. Men är hälften så dyr!

 1. De var snygga och Viking har dessutom bra och tåliga stövlar. Jag använde mina i fyra veckor under hårt arbete på de danska spenatfälten och de släppte inte in en enda droppe vatten. Tillskillnad från flera av mina kollegor hade jag torra fötter jämt. Härligt med bra kvalité =).

 2. Usssh skulle ljuga om jag sa att dom var fina…Dom gör mig lika deprimerad som regnet i sig…Sorry dom går fet bort dina rosa däremot =)

 3. Engla!
  Jag skulle vilja tipsa dig, men ävenn dina läsare om en sida som säljer jättefina sjalar, mössor, tröjor m.m. i finaste cashmere.
  mypashmina.se heter den. Jag har läst din blogg rätt länge nu och vet att du är noga med kvalité och dessa är verkligen fina. Jag har en rabattkod på min sida om du/ni hittar nåt fint. Själv vill jag köpa alltihop! Lycka till med Bebisen och tack för en fin blogg!

 4. Hej Engla!
  Vore jättesnällt ifall du kan tala om vilken hållplats man ska gå av vid ifall man vill hamna i Uppsala centrum. Där shopping och resturanger finns!
  Ska nämligen ta med min familj med tåg från sthlm dit på fredag men vet inte vilken hållplats som är bäst att kliva av vid. Cebtralstation (finns otaliga verkar det som), torget osv…
  Tacksam för lite hjälp =)
  Mvh

 5. hej engla! jag måste bara fråga angående dina rosa gummistövlar med blommor på från viking.
  hur är dom i storleken? jag har storlek 37/38.
  tack på förhand och lycka till med bebis!

 6. Lily.. Om ni åker tåg från Stockholm Central så åker ni till Centralstation i Uppsala och sedan är det egentligen bara att traska raka vägen upp, så kommer ni till stora torget och där omkring ligger allt.. Finns två gallerior också, Svava och.. Minns fan inte vad den andra heter. Juste, St Persgallerian finns också.. Haha 🙂 Åker ni buss, så är det bara att kliva av vid stora torget 🙂

 7. Hej Enlga! Är inne och läser på din blogg nästan varje dag men har inte gett mig till känna så ofta här bland kommentarerna. Hade inne en kund idag som hade ett så fint halsband, då hon berättade att det var från hennes dotters internetbutik. Var inne på hemsidan och tycker verkligen att smyckena och sjalarna där var jättefina http://www.pearlnet.se är adressen om någon blev nyfiken. Hälsningar Sara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..